Όλα τα boot trends της σεζόν έχουν ελληνική υπογραφή

Διονυσία Καλαποθαράκου
Όλα τα boot trends της σεζόν έχουν ελληνική υπογραφή

Το brand ĒSIOT™ δημιούργησε για τον φετινό χειμώνα όλες τις μπότες που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Το ελληνικό brand, Esiot, που έχουμε ξεχωρίσει για τα σανδάλια του εδώ και πολλά καλοκαίρια, φέτος θα μονοπωλήσει και το ενδυματολογικό μας ενδιαφέρον για τον χειμώνα. Μέσα από τη νέα του συλλογή, μία συλλογή που είναι «αφιερωμένη στις φίλες» και έχει ονόματα γυναικών που έχουν παίξει ρόλο στη ζωή των Creative Directors του label, μας παρουσιάζει όλα τα boot trends της σεζόν αλλά και τα πιο fashionable κομμάτια για το 2022, δηλαδή τα fluffy slippers. «Αρχικά είμαστε άγνωστοι, παράλληλες γραμμές. Μετά μια τρίτη ευθεία έρχεται και μας τέμνει. Συναντιόμαστε. Άνθρωποι που ήρθαν στη ζωή μας θα γίνουν στιγμές, φίλοι, σταθμοί ή απλά περαστικοί. Οι μικρές μας ιστορίες. Και οι μεγάλες μας. Κάθε φορά εδώ, στα ĒSIOT™, μοιραζόμαστε εμπειρίες με αφηγητή τη ζωή μας. Αυτός ο χειμώνας, όπως και κάθε προηγούμενος και επόμενος, θα μας βρει με τους ανθρώπους μας. Στο σπίτι μας. Ελπίζουμε και εκτός… Γιατί, μας αρέσει το μέσα αλλά μας αρέσει να έχουμε και την επιλογή να ζούμε όπου, όπως και με όποιον θέλουμε. Φέτος, σχεδιάσαμε τον χειμώνα μας με τη λογική .εντός, εκτός και επί τα αυτά.. Τα χρειαζόμαστε εξίσου όλα. Αυτό είναι υγεία άλλωστε, αποδεδειγμένο γεωμετρικά και συναισθηματικά», μας λένε οι ιδιοκτήτριες του brand.


https://www.instagram.com/p/CXLILk0I3UU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

bratis kentriki


Kαι μας παρουσιάζουν τα μπoτάκια σε μαύρες, neutral και neon αποχρώσεις με καρέ τετράγωνη μύτη και 70s επιρροές, αποτελούν το must have item της σεζόν. Έχουν τακούνι 5cm σε σχήμα καμπάνας -στοιχείο που αγαπάμε ιδιαίτερα πάνω τους- και βγαίνουν σε δυο διαφορετικά ύψη γάμπας που θα θες να φοράς από το πρωί ως το βράδυ μιας και είναι πολύ άνετες λόγω των υλικών της εσωτερικής τους επένδυσης.

Ο Άγγελος Μπράτης σχεδίασε μία συλλογή με τα πιο κομψά basics της σεζόν, αποκλειστικά για το GNTM 4

Ένα ακόμη ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της συλλογής των boots είναι πως έχουν κατασκευαστεί από premium quality ελαστικά υλικά που αποτελούν υποκατάστατο δέρματος και βγαίνουν σε δυο διαφορετικές υφές: καστόρι και λείο δέρμα.
Συνδυάζονται με casual κομμάτια αλλά και με occasional ρούχα και δημιουργούν all day chic σύνολα με ελληνική υπογραφή και fashion forward αισθητική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Taylor Swift: Η στυλιστική της εξέλιξη από diva της country σε fashion icon

Η Βίβλος της Όπερας και του Στυλ: 8 αλησμόνητες stylish εμφανίσεις της Μαρίας Κάλλας

Το εκλεπτυσμένο στυλ της Τatiana Santo Domingo που αξίζει να αντιγράψεις