Τα πιο εντυπωσιακά catwalks των Εβδομάδων Μόδας που σημάδεψαν αυτήν τη χρονιά

Sabine Camhi
Τα πιο εντυπωσιακά catwalks των Εβδομάδων Μόδας που σημάδεψαν αυτήν τη χρονιά

Δες τι παρουσίασαν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας μέσα στο 2021!

Μετά από έναν χρόνο όπου, παρά τις δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία είδαμε πολλά εντυπωσιακά runway shows και εντυπωσιακές δημιουργίες, φτάσαμε στη στιγμή του απολογισμού. Είμαστε έτοιμες να σκεφτούμε με πιο καθαρό μυαλό, τι είδαμε, τι ξεχωρίσαμε και ποια είναι τα σχέδια που μας εντυπωσίασαν και ποια αυτά που θα θέλαμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε την επόμενη χρονιά.


https://www.instagram.com/p/CTVgzrkBKYg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μόδα ποτέ δεν σταματά

Με τους περιορισμούς του Covid-19 να χαλαρώσουν αρκετά στις ΗΠΑ καθώς και στις τρεις μεγάλες πρωτεύουσες μόδας της Ευρώπης, οι πασαρέλες στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι παρουσίασαν μερικά πολύ εντυπωσιακά και πρωτότυπα σκηνικά. Ο οίκος LaQuan Smith διάλεξε το Empire State Building για την παρουσίαση της Spring/ Summer 2022 συλλογής του, ο Anthony Vaccarello έδειξε τη συλλογή του για την άνοιξη/καλοκαίρι 2022 για τον οίκο Saint Laurent με θέα το σύμβολο της γαλλικής πρωτεύουσας - τον πύργο του Άιφελ - ο οίκος Gucci ταξίδεψε στην Hollywood Boulevard του Los Angeles για την αποκάλυψη της «Gucci Love Parade» συλλογής του, κλπ.

gucci_los_angeles_nea_sillogi.jpg

Ο οίκος Gucci σε ταξίδεύει στο παλιό Hollywood! To συγκλονιστικό Love Parade στη Hollywood Boulevard



Επίσης, εκτός από τους «μήνες της μόδας», τον Σεπτέμβριο και τον Φεβρουάριο, σημείο-σταθμός ήταν και η επίσημη παρουσίαση της Resort συλλογής του διεθνούς Οίκου Υψηλής Ραπτικής, Dior, στο Καλλιμάρμαρο τον περασμένο Ιούνιο. Με αυτήν τη συλλογή, ο διάσημος Oίκος μόδας τίμησε τη χώρα μας και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.



Σε γενικές γραμμές, μπορούμε να πούμε πως τα fashion houses μας γέμισαν με χαρά, αισιοδοξία και φωτεινές αποχρώσεις το 2021. Επιπλέον, τα ρούχα τους ήταν πιο προσιτά -σχεδιαστικά- από κάθε άλλη φορά, ικανά να υποστηριχθούν από όλες τις fashionistas. Το φετινό «trend» των Εβδομάδων Μόδας φέτος δεν ήταν άλλο από το inclusivity (συμπερίληψη). Συνέχισε στην gallery που ακολουθεί για να δεις τα highlights των συλλογών που παρουσιάστηκαν στα catwalks των Εβδομάδων Μόδας αλλά και εκτός.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ImaxTree

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Made in Greece»: O Dior στο Καλλιμάρμαρο! Φόρος τιμής στην ιστορία της Ελλάδας (όπως της αξίζει!)

NYFW: Με θέα 360 μοιρών που κόβει την ανάσα ο LaQuan Smith αποθεώθηκε για την S/S 2022 συλλογή του