And Just Like That: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το ντοκιμαντέρ μετά το φινάλε της σειράς

Sabine Camhi
And Just Like That: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το ντοκιμαντέρ μετά το φινάλε της σειράς

Οι θαυμαστές του Sex And The City reboot έχουν την ευκαιρία να μάθουν τουλάχιστον 10 πράγματα από τα παρασκήνια της σειράς.

Το ντοκιμαντέρ που δημιούργησε το HBO για το And Just Like That έκανε πρεμιέρα στις 3 Φεβρουαρίου, μετά την προβολή του φινάλε της σεζόν. Σε αυτό είδαμε συνεντεύξεις των αγαπημένων πρωταγωνιστριών, παρασκήνια από τα γυρίσματα, και τη Cynthia Nixon σε ρόλο σκηνοθέτη. Είδαμε επίσης και πλάνο του Willie Garson, του πρωταγωνιστή του Sex and the City, ο οποίος πέθανε τον Σεπτέμβριο έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Είχαμε φυσικά και την ευκαιρία να δούμε clips των Davis, Parker και Sarita Choudhury να δοκιμάζουν τα διαφορετικά, πολύχρωμα και over-the-top σύνολα που φορούσαν στο reboot.


https://www.instagram.com/tv/CZaDV6xl6at/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ακόμη και έπειτα από 23 χρόνια, είμαι ενθουσιασμένη. Τρομοκρατημένη και ενθουσιασμένη», δηλώνει η Parker στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ.

sarah_jessica_parker_valentino_dress_and_just_like_that.jpg

Η Sarah Jessica Parker με custom Valentino dress στο φινάλε του «And Just Like That»

10 πράγματα που μάθαμε από το ντοκιμαντέρ του And Just Like That...:

1. Η Sarah Jessica Parker αποθηκεύει τα «archives» της γκαρνταρόμπας της Carrie στο Garde Robe, έναν «πρώτης κατηγορίας» χώρο αποθήκευσης πολυτελών ρούχων με έλεγχο κλίματος στην Νέα Υόρκη.

2. Η SJP έχει επίσης αποθηκεύσει έπιπλα από το διαμέρισμα της Carrie, όπως την rustic πολυθρόνα.

3. Η πρώτη εμφάνιση της LTW (Nicole Ari Parker) στο brunch στην πρεμιέρα της σειράς ήταν προσεκτικά, στρατηγικά προγραμματισμένη. Η King σκόπιμα δεν έβαλε την LTW στην κενή «θέση της Samantha» μέχρι να φύγουν η Carrie και η Miranda, για να μην φανεί ότι η Parker «αντικατέστησε» την Kim Cattrall.


https://www.instagram.com/tv/CXcoYaelmzT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

4. Το vintage Gauthier κοστούμι που φόρεσε η Carrie για να συναντήσει τον εκδότη του βιβλίου της συζητήθηκε πολύ στα παρασκήνια. «Είναι φρικτό —απλά φρικτό», γέλασε η Parker, αλλά ταυτόχρονα «τόσο, τόσο ωραίο».



5. Η Parker έκανε έναν φοβερό ισχυρισμό: «Έχω δει κάθε επεισόδιο μόνο μια φορά».

6. Η Parker και η King ήθελαν η Nixon να σκηνοθετήσει κάποιο επεισόδιο ακόμη και πριν υπογράψει για την επιστροφή της στο And Just Like That... (σκηνοθέτησε το 7ο επεισόδιο με τίτλο «Diwali»). «Είδα τα έργα που έχει κάνει, και ήξερα ότι το είχε αυτό μέσα της», είπε η King.


https://www.instagram.com/tv/CZiL65Ql_2f/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

7. Εκπληκτικό αλλά πραγματικό: Η σκηνή της Miranda και της Nya στο μετρό ήταν η πρώτη φορά που οποιοσδήποτε χαρακτήρας του Sex and the City βρισκόταν στο μετρό. Η συγγραφέας Julie Rottenberg δήλωσε ότι «θέλαμε να βάλουμε τις κοπέλες μας στο μετρό για περισσότερα από 20 χρόνια».

8. Η SJP αναδιάταξε σχολαστικά την κοινή γκαρνταρόμπα της με τον Big για να την κάνει να φαίνεται ρεαλιστική – ζητώντας την προσθήκη CDs.

9. Η τελευταία φορά που το μεγαλύτερο μέρος του καστ είδε τον Willie Garson ήταν στα γυρίσματα της κηδείας του Big. «Η Sarah Jessica ήταν το μόνο άτομο που ήξερε ότι ήταν άρρωστος», είπε η Nixon.



10. Η Parker σκούπισε τα δάκρυά της μετά το γύρισμα της τελευταίας σκηνής του φινάλε της σεζόν, στην οποία πετάει τις στάχτες του Mr. Big από τη «γέφυρα τους» στο Παρίσι.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @justlikethatmax

Διάβασε επίσης