Πώς ο Eponimos κάνει πάντα τη διαφορά, επιμένοντας στις πιο classic επιλογές

Πώς ο Eponimos κάνει πάντα τη διαφορά, επιμένοντας στις πιο classic επιλογές

Τι και αν μετράει 355K subscribers στο κανάλι του στο YouTube και 115k followers στο Instagram;

Ανεξάρτητα από το ποια είναι η σχέση σου με τα social media, υπάρχουν κάποια πρόσωπα του ψηφιακού κόσμου που έχουν κεντρίσει την προσοχή σου. Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι και ο PorfPorf ή αλλιώς, Eponimos, ο Πατρινός YouTuber ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Reebok, «Just a Classic Day», που μέσα από ένα ευφάνταστο βίντεο μας συστήνει πώς απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους στην πόλη οι πάντα authentic νέοι και νέες της Gen Z!

Τι και αν μετράει 355K subscribers στο κανάλι του στο YouTube και 115k followers στο Instagram; Όπως θα δεις και στο βίντεο της Reebok, στο οποίο μας δείχνει πώς απολαμβάνει μία classic day του στην Αθήνα, ο PorfPorf παραμένει το παιδί της διπλανής πόρτας και αυθεντικά ο εαυτός του, παρά τη μεγάλη του επιτυχία.

Ακριβώς για αυτό, του ζητήσαμε να μας απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις, θέλοντας να γνωρίσουμε καλύτερα τον άνθρωπο πίσω από το δημοφιλές nickname, τον μοναδικό επώνυμο κωμικό που παραμένει classic και δεν λέει όχι σε μία παρεΐστικη urban περιήγηση, ό,τι και αν περιλαμβάνει το πρόγραμμά του!

image003.jpg

«Η αυθεντικότητα είναι κάτι που δεν χρειάζεται προσπάθεια»

Αν παρακολουθείς τον Eponimo, σίγουρα έχεις διαπιστώσει πως το κανάλι του στο YouTube έχει μετατραπεί σε μία μεγάλη κοινότητα, που ταυτίζεται με τον Δημήτρη Πορφυρόπουλο, δηλαδή τον PorfPorf.

Αυτή η σχεδόν καθημερινή αλληλεπίδραση, προκύπτει επειδή ο Eponimos δεν διστάζει να σχολιάζει τα πράγματα άφιλτρα, όπως τα σκέφτεται. Διότι η αυθεντικότητα και ο αυθορμητισμός του, είναι τα στοιχεία που τον έφεραν στην κορυφή.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος, «η αυθεντικότητα είναι κάτι που δεν χρειάζεται προσπάθεια, γιατί αν το προσπαθείς, παύεις και να είσαι». Άρα, σύμφωνα με τον PorfPorf, «αυτό που θα έλεγα είναι πως χρειάζεται να μην σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι. Μόνο έτσι μπορείς να είσαι πραγματικά, ο αυθεντικός σου εαυτός». Και μόνο έτσι θα έχεις τον έλεγχο της ζωής σου, θα συμπληρώσουμε εμείς.

Για τον PorfPorf, λοιπόν, κάποια πράγματα στη ζωή είναι ωραίο να παραμένουν αυθεντικά και classic. Και αρκεί να τον δεις να περιηγείται με την παρέα του στην Αθήνα κατά τη διάρκεια μιας classic day του, φορώντας τα Classic Leather της Reebok, δηλαδή το εμβληματικό sneaker που λειτουργεί ως καμβάς και τον εμπνέει να προσθέτει τη δική του «πινελιά» σε κάθε outfit, για να το αντιληφθείς.

Οι classic αξίες στις οποίες θέλουμε να επιστρέφουμε ξανά και ξανά

Η αλήθεια είναι πως ο Eponimos δεν λέει πάντα αυτό που θέλεις να ακούσεις. Αυτό είναι όμως που κάνει διασκεδαστικό το περιεχόμενό του, το ότι δεν παριστάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι.

Ναι, ο PorfPorf παραμένει το αγόρι που θα έκανε τα πάντα για μία ζεστή καρμπονάρα με μπόλικη κρέμα γάλακτος, το αγόρι που δίνει ραντεβού με την παρέα στα πάρκα και τις πλατείες της Αθήνας, το αγόρι που δένει σφιχτά τα κορδόνια από τα Reebok Classic Leather του και τριγυρίζει στην πόλη, κάνοντας spread όσα τον κάνουν διαφορετικό.

Όλες αυτές είναι οι classic αξίες που κάνουν τον Eponimo τη σταθερή αξία στην οποία επιστρέφουμε, αφού όπως λέει και ο ίδιος, «classic για εμένα είναι η σταθερή αξία που πάντα θα γυρνάς εκεί». Κάτι σαν την καρμπονάρα δηλαδή!

image005.jpg

Αν υπάρχει κάτι που αξίζει να κρατήσεις από τον PorfPorf και το πώς απολαμβάνει κάθε classic day του, λοιπόν, εκτός από το ευρηματικό χιούμορ του, είναι η στάση του απέναντι στη ζωή, η οποία του έδειξε τον δρόμο που οδηγεί στην καρδιά του κοινού. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο πως παραμένει μία classic παρέα, που δεν θέλουμε να χαθεί από την καθημερινότητά μας!