Η Dat Lilly δεν φοβάται να κάνει spread τον αυθεντικό της εαυτό, κάθε μέρα!

Η Dat Lilly δεν φοβάται να κάνει spread τον αυθεντικό της εαυτό, κάθε μέρα!

Βλέποντας τις αναρτήσεις της στα social media, αντιλαμβάνεσαι πως μία classic day στη ζωή της Dat Lilly δεν είναι μία ακόμη ημέρα, αλλά μία αφορμή να γράψει τη δική της ιστορία.

Μπορεί να ακολουθείς εκατοντάδες κορίτσια στα social media, ωστόσο, μόνο κάποια από αυτά έχουν κερδίσει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου. Ένα από αυτά είναι και η Dat Lilly, η YouTuber που μετράει 440Κ subscribers στο κανάλι της και 357Κ followers στον λογαριασμό της στο Instagram.

Σίγουρα, τo 2015 που ξεκινούσε να δημιουργεί το δικό της περιεχόμενο, δεν φανταζόταν πως το 2022 θα διακρινόταν ως η «Female YouTuber» της χώρας. Επίσης, δεν περίμενε πως η καθημερινότητά της, θα αποτελούσε πηγή έμπνευσης για το αυθόρμητο βίντεο «Just a classic day» της Reebok, στο οποίο πρωταγωνιστεί μαζί με τρεις πολύ καλούς φίλους της και όλοι μαζί, κάνουν take over τους δρόμους της πρωτεύουσας με την ενέργεια και τη ζωντάνια τους.

Ομολογουμένως, είναι δύσκολο να βρούμε τις κατάλληλες λέξεις για να παρουσιάσουμε το success story που ονομάζεται «Dat Lilly». Αν έπρεπε να επιλέξουμε μία λέξη όμως, αυτή θα ήταν η λέξη «αυθεντική». Και αυτός είναι και ο βασικός λόγος που μας κάνει να θέλουμε να τη γνωρίσουμε καλύτερα.

2_6A9A0920_OK-Custom.jpg

Η Αγγελική Ιωάννα Κόκλα είναι η Dat Lilly που έχει κατακτήσει τις καρδιές μας

Βλέποντας τις αναρτήσεις της στα social media, αντιλαμβάνεσαι πως μία classic day στη ζωή της Dat Lilly δεν είναι μία ακόμη ημέρα, αλλά μία αφορμή να γράψει τη δική της ιστορία. Όπως κάθε γνήσια και δημοφιλής εκπρόσωπος της Gen Z, η Dat Lilly περνάει την καθημερινότητά της κάνοντας γυρίσματα, φωτογραφίσεις, meetings, ετοιμάζοντας ένα «πλούσιο» content για τους ακόλουθούς της, ενώ η μέρα της κλείνει με binge watching!

Και επειδή το πρόγραμμά της είναι απαιτητικό, φροντίζει το ντύσιμό της να ανταποκρίνεται στις περιστάσεις. Όπως αναφέρει, «άλλες μέρες νιώθω άνετα μέσα στα φαρδιά μου, ατημέλητη αλλά πάντα άνετη, ενώ άλλες μέρες το στυλ μου είναι πιο προσεγμένο, με περισσότερη έμφαση στο styling». Ωστόσο, αν υπάρχει ένα item που δεν αποχωρίζεται και μπορείς να το προσθέσεις και εσύ στην καθημερινότητά σου, αυτό είναι το running μοντέλο των 80s, Classic Leather της Reebok, ένα sneaker που σαν καμβάς σε παρακινεί να πειραματιστείς με τα look σου.

Όταν το στυλ γίνεται μία «σφραγίδα» που σκιαγραφεί τη διαφορετικότητά σου

Μπορεί η Dat Lilly να είναι πολύπλευρη και αινιγματική, ωστόσο, είναι εύκολο να τη γνωρίσουμε καλύτερα, εστιάζοντας λίγο περισσότερο στο στυλ της. Διότι ο τρόπος που ντύνεται, όχι μόνο αποκαλύπτει ποια είναι, αλλά και πώς απολαμβάνει την κάθε μέρα. Ο δυναμισμός, η τόλμη και η άνεση, είναι οι classic αξίες που «σφραγίζουν» τις εμφανίσεις της και της επιτρέπουν να εξωτερικεύει τη διαφορετικότητά της.

Δεν μοιάζει με κάποιο άλλο κορίτσι, αλλά υπάρχουν πολλά κορίτσια που θέλουν να της μοιάσουν, επειδή έχει το θάρρος να απορρίπτει τις κυρίαρχες τάσεις και να δημιουργεί δικές της. Ποιο είναι το μυστικό της; Όπως μας αποκάλυψε, «αυτό που κάνει το στυλ μου αυθεντικό είναι πως κάθε μέρα κινούμαι με βάση τα συναισθήματά μου. Προσπαθώ να φοράω τα ρούχα και να μην με φοράνε, ώστε να νιώθω πάντα ο εαυτός μου». Έτσι, παραμένοντας πιστή στον εαυτό της, έχει δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο signature στυλ, το οποίο κάνει πολύ πιο ενδιαφέρον και αυθεντικό, το περιεχόμενό της.

6A9A2497_OK-Custom.jpg

Αν θέλουμε να αποκτήσουμε λίγο από το ανεπιτήδευτο στυλ της Dat Lilly, λοιπόν, μπορούμε να εμπνευστούμε από τις classic αξίες στις οποίες επιμένει και από το στυλ μιας classic day της. Με λίγα λόγια, φόρεσε και εσύ τα Classic Leather της Reebok σου και δώσε ραντεβού με την παρέα στα hot spots της πόλης, για να δώσεις ώθηση στην επόμενη classic day σου!