«Just a classic day» στην Αθήνα με την πιο δημοφιλή Gen Z παρέα

«Just a classic day» στην Αθήνα με την πιο δημοφιλή Gen Z παρέα

Τι σχέση έχει η Reebok με τη Gen Z ή για την ακρίβεια, πώς τα Classic Leather της Reebok αναδείχθηκαν σε must-have item για τη νέα γενιά;

Αυθόρμητη, ανεξάρτητη, εξωστρεφής, φιλόδοξη, ξεχωριστή. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη Gen Z να ξεχωρίζει και την έχουν αναδείξει σε μία γενιά διαφορετική από τις άλλες και σίγουρα, απίστευτα αυθεντική.

Για να καταλάβεις λίγο καλύτερα τι εννοούμε, αρκεί να παρακολουθήσεις το inspiring βίντεο που δημιούργησε η Reebok με την πιο δημοφιλή Gen Z παρέα, δηλαδή τη Dat Lilly, τον PorfPorf, τον Fipsterr και τη Frau Dimitra, να μας δείχνει πώς απολαμβάνει μία classic day στην Αθήνα.

Κι όμως, μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό, η Reebok κατάφερε να συμπυκνώσει με τον πιο ειλικρινή και αυθόρμητο τρόπο, όλες τις classic αξίες που τη συνδέουν άρρηκτα με τη συγκεκριμένη γενιά, μία γενιά που διαφοροποιείται και μας εμπνέει να κάνουμε το ίδιο. Ποιες είναι αυτές οι αξίες; H διαφορετικότητα, η τόλμη, η αυθεντικότητα και φυσικά, η διαχρονικότητα.

Κάπως έτσι, με οδηγό τον φακό της κάμερας, η Reebok μας προσκάλεσε να ακολουθήσουμε τη Dat Lilly, τον PorfPorf, τον Fipsterr και τη Frau Dimitra σε μία διασκεδαστική εξερεύνηση στο αστικό τοπίο, δηλαδή σε μία τυπική, κλασική μέρα για τέσσερις καλούς φίλους, ώστε να γνωρίσουμε βαθύτερα τις σταθερές αξίες που διαμορφώνουν «Just a Classic Day» για έναν γνήσιο εκπρόσωπο της Gen Z!

1665474147055-63261407-image003.jpg

Διαμορφώνοντας τις νέες τάσεις με τόλμη και με «όχημα» τη διαφορετικότητα

Τι σχέση έχει η Reebok με τη Gen Z ή για την ακρίβεια, πώς τα Classic Leather της Reebok αναδείχθηκαν σε must-have item για τη νέα γενιά; Αρκεί να αναλογιστείς την καθημερινότητά σου, να δεις τι κάνουν διαφορετικά κάθε μέρα οι Gen Zers και οι Zillennials ή απλώς, να ρίξεις μία ματιά στο νέο βίντεο «Just a Classic Day» με τους Dat Lilly, PorfPorf, Fipsterr και Frau Dimitra, για να συνειδητοποιήσεις ότι οι αξίες της Reebok θυμίζουν πολύ εκείνες της Gen Z.

Διότι όπως η Reebok τολμά συνεχώς να δημιουργεί, συνδυάζοντας χωρίς δισταγμό νέες με παλιές τάσεις, «παίζοντας» με ιδιαίτερους χρωματικούς συνδυασμούς, αλλά και με νέα υλικά και σχέδια, έτσι και η Gen Z τολμά να εξωτερικεύει κάθε μέρα τη διαφορετικότητά της, κάνοντας τα δικά της statement μέσα από το στυλ και το lifestyle της, ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας classic day!

1665474162565-371720119-image005.jpg

Αυθεντικότητα και διαχρονικότητα ή αλλιώς, επιμένοντας στις κλασικές αξίες

Σε έναν κόσμο που αλλάζει με φρενήρεις ρυθμούς, το να μπορούμε να πηγαίνουμε κόντρα στα trends που μας θέλουν όλες ίδιες και φυσικά, το να αναδεικνύουμε την αυθεντικότητά μας, το να είμαστε αληθινές και να επιμένουμε στις κλασικές αξίες που μας έχουν καθορίσει, είναι μεγάλη υπόθεση.

Αυτή είναι η «φιλοσοφία» της Reebok εδώ και πολλά χρόνια και αυτά είναι τα σημεία-«κλειδιά» που κάνουν τη Gen Z να ξεχωρίζει. Πράγματι, αν το καλοσκεφτείς, το στυλ της Gen Z αποτελεί ένα δημιουργικό συνονθύλευμα προηγούμενων δεκαετιών. Τα ένδοξα 90s και τα 80s αποτελούν πηγές νοσταλγίας και έμπνευσης για τη νέα γενιά, η οποία φέρνει ξανά στο επίκεντρο μερικές από τις τάσεις που αγαπήθηκαν από τις προηγούμενες γενιές. Ουσιαστικά, επιμένει σε κλασικές στυλιστικές αξίες, για να δημιουργεί με αυτές σύγχρονα look που την εκφράζουν και τη βοηθούν να διαφέρει και να ξεφεύγει από τα ίδια και τα ίδια.

Το ίδιο κάνει και η Reebok. Εξερευνά νέες και μοναδικές προοπτικές βασιζόμενη στα Classic Leather, δηλαδή το εμβληματικό running μοντέλο της δεκαετίας του ‘80. Και μας φέρνει το επικό, κλασικό αυτό μοντέλο στο σήμερα μέσα από σύγχρονα twist, αλλά πάντα διατηρώντας τη βασική κληρονομιά του sneaker.

Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, λοιπόν, ότι τα Classic Leather της Reebok έχουν αναδειχθεί σε key-items για το στυλ της Gen Z και συντροφεύουν τους αγαπημένους μας influencers Dat Lilly, Fipsterr, PorfPorf και Frau Dimitra σε κάθε πολυάσχολη, classic day τους στην πόλη. Άλλωστε, το εμβληματικό Classic Leather λειτουργεί ως ένας καμβάς που αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο κάθε φορά την προσωπικότητα εκείνου ή εκείνης που το φοράει.

image007.jpg

Αν υπάρχει κάτι, λοιπόν, που αξίζει να κρατήσεις από την «Just a Classic Day» της Dat Lilly, του Fipsterr, του PorfPorf και της Frau Dimitra στην Αθήνα με συνοδοιπόρο τη Reebok, είναι πως σε κάποιες κλασικές αξίες, είναι καλό να επιμένουμε. Από τη διαφορετικότητα μέχρι την αυθεντικότητα και από την τόλμη μέχρι τη διαχρονικότητα. Αυτές οι αξίες μας ωθούν να παραμένουμε αδιαπραγμάτευτα αυθεντικοί και πιστοί στον εαυτό μας. Και η αυθεντικότητα είναι πάντα classic!