Γιατί το να είσαι αυθεντικός και αληθινός στον εαυτό σου, είναι πάντα classic

Γιατί το να είσαι αυθεντικός και αληθινός στον εαυτό σου, είναι πάντα classic

Το να είμαστε αμετανόητα αυθεντικές, είναι ένα νόμισμα που έχει δύο όψεις.

Αλήθεια, τι περιλαμβάνει μία κλασική μέρα για εσένα; Άραγε, υπάρχουν τρόποι να δίνεις ώθηση στις στιγμές σου, όσο έντονο και αν είναι το πρόγραμμά σου;

Ακόμη και αν η καθημερινότητά σου μοιάζει με «μαραθώνιο» με τον χρόνο, επιλογές για να μετατρέπεις μία classic day σε μία υπέροχη μέρα που θα σε γεμίζει και θα σε εκφράζει απόλυτα, υπάρχουν. Και αρκεί να δεις πώς περνούν μία classic day τους κάποιοι από τους αγαπημένους μας Gen Zers και Zillennials, δηλαδή η Dat Lilly, ο Fipsterr, ο PorfPorf και η Frau Dimitra, για να αντλήσεις έμπνευση!

Urban περιηγήσεις, αυθόρμητα ραντεβού στις πλατείες της πόλης, παρεΐστικες after work συναντήσεις στα στέκια της Αθήνας. Μία ματιά στο νέο βίντεο της Reebok για την καμπάνια «Just a Classic Day» σου δείχνει πώς οι νέοι και οι νέες της Gen Z αξιοποιούν κάθε αφορμή για να κάνουν όσα πραγματικά τους γεμίζουν και όσα τους επιτρέπουν να φέρνουν στην επιφάνεια τον αυθεντικό τους εαυτό. Διότι γνωρίζουν ότι η αυθεντικότητα, είναι πάντα classic.

Τι και αν η Dat Lilly, ο Fipsterr, ο PorfPorf και η Frau Dimitra έχουν χιλιάδες followers στα social media; Ξέρουν πώς να περνούν τέλεια, ακόμη και μακριά από τα SoMe. Και αρκεί να φορέσουν τα Reebok Classic Leather τους και να δώσουν ραντεβού με την παρέα τους για να απολαύσουν στο έπακρο μία classic day, παραμένοντας αυθεντικοί και γεμάτοι ενέργεια.

Η αυθεντικότητα, η ανάδειξη της διαφορετικότητας, η ενέργεια και η ζωντάνια, άλλωστε, είναι στοιχεία που διαφοροποιούν τη Gen Z. Αν θέλουμε, λοιπόν, να ακολουθήσουμε το παράδειγμά της, αρκεί να γίνουμε η πιο αυθεντική μας εκδοχή. Πώς θα τα καταφέρουμε; Αντλώντας έμπνευση από το νέο βίντεο της Reebok και τους πρωταγωνιστές του, τους οποίους η Reebok μας συστήνει μέσα από μία… «Just a Classic Day» στους δρόμους της πόλης!

Παίρνουμε τον έλεγχο της ζωής μας και μαθαίνουμε να ζούμε αυθεντικά

Το να είμαστε αμετανόητα αυθεντικές, είναι ένα νόμισμα που έχει δύο όψεις. Από τη μία πλευρά, μας επιτρέπει να αναδεικνύουμε ελεύθερα όσα μας εκφράζουν όμως, από την άλλη ίσως μας φέρνει αντιμέτωπες με την καθολική ομοιομορφία που υπηρετούν οι υπόλοιποι γύρω μας. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η διαφορετικότητα μας κάνει αυτό που είμαστε, αυτό για το οποίο θα ξεχωρίσουμε.

Με λίγα λόγια όλα αυτά που μας χαρακτηρίζουν, είναι που μας δείχνουν το «μονοπάτι» που αξίζει να ακολουθήσουμε για να ζήσουμε τη ζωή που ονειρευόμαστε, μία ζωή τον έλεγχο της οποίας θα τον έχουμε εμείς. Και για αν κάνουμε την αρχή, μπορούμε να αντλήσουμε έμπνευση από το lifestyle των αγαπημένων μας Gen Zers και να επενδύσουμε στις σταθερές αξίες που αναδεικνύουν την αυθεντική μας πλευρά, με τον πιο στυλάτο τρόπο. Τι λες να φορέσεις και εσύ τα Reebok Classic Leather σου -δηλαδή τα διαχρονικά παπούτσια που αγαπάει η Gen Z- και να ετοιμαστείς να ζήσεις μία υπέροχη classic day στην Αθήνα;

1665473815451-968839135-image003.jpg

Αναδεικνύουμε τη διαφορετικότητα παραμένοντας πεισματικά ο εαυτός μας

Δεν είναι παράδοξο να μιλάμε για διαφορετικότητα, όταν προσπαθούμε διαρκώς να μοιάσουμε ο ένας στον άλλο; Πόσο επαναστατικό θα ήταν να βλέπαμε τα πράγματα διαφορετικά και να αποφασίζαμε να αναδείξουμε αυτά που μας κάνουν να διαφέρουμε; Σε αυτήν την… επανάσταση, λοιπόν, μας προσκαλεί η Gen Z να πάρουμε μέρος, αντλώντας έμπνευση από τις προσωπικότητες που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν για την αυθεντικότητά τους, όπως η Dat Lilly, ο Fipsterr, ο PorfPorf και η Frau Dimitra, που πρωταγωνιστούν στην καμπάνια της Reebok!

Αυτοί οι επαναστάτες Gen Zers, μέσα από το αυθόρμητο, inspiring βίντεο της Reebok, μας μαθαίνουν πως μία just a classic day για εκείνους, είναι μία μικρή νίκη της διαφορετικότητας απέναντι στην ομοιογένεια, μία αφορμή να κατακτήσουν το αστικό τοπίο με τη ζωντάνια τους, να ανταλλάξουν ενέργεια και ιδέες, να μοιραστούν τις κλασικές αξίες που τους κάνουν να ξεχωρίζουν.

1665473829289-570253322-image005.jpg

Αν ανήκουμε σε κάποια από τις προηγούμενες γενιές, λοιπόν, έχουμε πολλά να μάθουμε από τη Gen Z. Διότι δεν φοβάται να καθιερώσει τις δικές της classic αξίες, με «οδηγούς» την αυθεντικότητα και τη διαφορετικότητα. Και ειλικρινά, δεν υπάρχει κάτι πιο classic από αυτό. Ναι, being authentic and true to yourself, is always classic!