Για τη Frau Dimitra το να ζεις πάντα με στυλ και ενέργεια, σημαίνει να είσαι αυθεντικά διαφορετική

Για τη Frau Dimitra το να ζεις πάντα με στυλ και ενέργεια, σημαίνει να είσαι αυθεντικά διαφορετική

Αν είδες και εσύ το επικό βίντεο της Reebok με τη Frau Dimitra να μας δείχνει το πώς απολαμβάνει μία classic day της στην Αθήνα, μπορείς να καταλάβεις γιατί οι νέοι και οι νέες της Gen Z έχουν «κολλήσει» μαζί της.

Τα τελευταία χρόνια, οι αρχικές μας σελίδες στα social media έχουν μετατραπεί σε «πασαρέλες» από παρόμοια πρόσωπα και aesthetics. Αυτό, βέβαια, δεν είναι απαραίτητα κακό. Διότι αυτή η ομοιομορφία επιτρέπει στους πιο αυθεντικούς της παρέας να τραβήξουν την προσοχή μας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Frau Dimitra, μία authentic προσωπικότητα που μας κρατάει συντροφιά με τη φωνή της στα ερτζιανά, μας χαρίζει αστείρευτες στιγμές γέλιου στο TikTok και τώρα, μοιράζει έμπνευση ως πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας της Reebok, «Just a Classic Day»!

Αν είδες και εσύ το επικό βίντεο της Reebok με τη Frau Dimitra να μας δείχνει το πώς απολαμβάνει μία classic day της στην Αθήνα, μπορείς να καταλάβεις γιατί οι νέοι και οι νέες της Gen Z έχουν «κολλήσει» μαζί της. Κυρίως όμως, βλέποντας το πώς ζει τις urban στιγμές της, πιθανότατα αντιλήφθηκες ότι η διαφορετικότητα και η αυθεντικότητα είναι δύο classic αξίες στις οποίες αξίζει να επενδύσεις, είτε όσον αφορά στο στυλ, είτε στο lifestyle σου!

«Το να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου είναι μια εσωτερική νίκη»

Σε μία σύγχρονη εποχή που επιβάλλει να είμαστε κομψές, όμορφες και πετυχημένες με έναν πολύ κοινότυπο τρόπο, η Frau Dimitra ή αλλιώς, Δήμητρα Καβαλάρη, είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει πως η διαφορετικότητα θα μας οδηγήσει στη δική μας προσωπική κορυφή.

Βλέπεις, μπορεί η Frau Dimitra να έχει «κερδίσει» χιλιάδες ακροατές στο ραδιόφωνο, 24.8Κ ακόλουθους στο Instagram και 144.5K followers στο TikTok, αλλά επιλέγει να ζει στο έπακρο και αυθεντικά, εντός και εκτός social media.

Το after work πρόγραμμά της, λοιπόν, περιλαμβάνει -κλασικά- ραντεβού με την παρέα στα πιο cool urban μέρη, ενώ όσο για το στυλ της, επιμένει σε άνετες και all time classic επιλογές, όπως τα αγαπημένα της Classic Leather της Reebok, το εμβληματικό running μοντέλο, το οποίο σαν καμβάς της επιτρέπει να εκφράζει τη διαφορετικότητά της, μέσα από κάθε στυλιστικό συνδυασμό.

Για τη Frau Dimitra, άλλωστε, η διαφορετικότητα είναι η classic αξία που την κάνει να νιώθει πάντα νικήτρια. Διότι, όπως λέει και η ίδια, «το να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου είναι μια εσωτερική νίκη. Δεν είναι εύκολο, αλλά μόνο έτσι θα κάνουμε focus στον εαυτό μας, θα κοιτάξουμε στα μάτια τα θέλω μας και θα είμαστε ευτυχισμένοι».

1665474605040-45065411-image003.jpg

Βλέποντας τη Frau Dimitra να ποζάρει στα social media φορώντας τα Reebok Classic Leather της, λοιπόν, δεν μπορούμε παρά να σκεφτούμε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που ζει δυνατά κάθε στιγμή και ξεχωρίζει, θέλοντας και μη, απλώς επειδή είναι ο εαυτός της. Η σαρωτική ενέργεια και η αστείρευτη ζωντάνια που εκπέμπει, είναι οι δυνάμεις που τη σπρώχνουν να κάνει classic επιλογές, να ακολουθεί έναν τρόπο ζωής που συνδυάζει όλες τις πλευρές της.

Όπως αναφέρει και η ίδια, «νομίζω πως η καθημερινότητά μου απαρτίζεται από classic επιλογές. Στη ζωή μου θέλω να έχω άνεση και να νιώθω γεμάτη με θετικά συναισθήματα. Όσον αφορά στο στυλ, επιλέγω κλασικά κομμάτια για να είμαι άνετη, να μπορώ να τα συνδυάζω εύκολα και γρήγορα. Όσον αφορά στο θέμα της ενέργειας, φροντίζω να την αντλώ και από την απασχόληση και από τον ελεύθερο μου χρόνο. Γενικά, φροντίζω οι επιλογές μου να με κρατάνε σταθερή για να μην αγχώνομαι».

1665474621888-304593725-image005.jpg

Τελικά, αν πρέπει να επιλέξουμε ένα χαρακτηριστικό της Frau Dimitra, στο οποίο θεωρούμε πως οφείλεται η επιτυχία της, αυτό θα είναι η αυθεντικότητά της, το γεγονός πως ζει κάθε classic day της μένοντας πιστή στον αληθινό της αυτό. Και ειλικρινά, υπάρχει κάτι πιο όμορφο από αυτό;