Ο Fipsterr ξέρει τι σημαίνει να είσαι πάντα πιστός στον πραγματικό σου εαυτό

Ο Fipsterr ξέρει τι σημαίνει να είσαι πάντα πιστός στον πραγματικό σου εαυτό

Αν υπάρχει, λοιπόν, κάτι που αξίζει να κρατήσουμε από την ιστορία του Fipsterr, αυτό είναι η αξία του να παραμείνουμε πιστές στις classic αξίες που μας επιτρέπουν να είμαστε αυθεντικές

Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει κάποιον από το πλήθος του ψηφιακού κόσμου; Για να μάθουμε την απάντηση, αρκεί να αναλύσουμε την περίπτωση του Φίλιππου Ιωάννου, γνωστού και ως Fipsterr, δηλαδή του YouTuber που μας κάνει να θέλουμε έναν τόσο cool κολλητό, όπως εκείνος.

Κι όμως, παρά τη δημοτικότητά του, παραμένει το αυθόρμητο πλάσμα που μας συστήθηκε μέσα από τα πρώτα του βίντεο. Τι κι αν έχει χιλιάδες followers; Εκείνος είναι πιστός στον εαυτό του και ζει την κάθε classic day του με τον πιο επικό τρόπο. Το ίδιο ακριβώς, λοιπόν, μας καλεί να κάνουμε και εμείς, μέσα από το βίντεο «Just a classic day» που ετοίμασε με τη Reebok, ένα σύντομο οδοιπορικό στην πόλη, παρέα με τους πιο αγαπητούς και αυθεντικούς, εγχώριους influencers.

Τι σημαίνει για τον ίδιο τον Fipsterr όμως το να παραμένει πιστός στον εαυτό του παρά τη μεγάλη επιτυχία; Ποιες είναι οι κλασικές αξίες που τον συνδέουν άμεσα με τη Reebok; Θέλοντας να μάθουμε περισσότερα, του κάναμε μερικές ερωτήσεις και το σίγουρο είναι πως αντλήσαμε inspiration από τις απαντήσεις του.

Πώς καταφέρνεις να είσαι αυθεντικός όταν σε παρακολουθούν 175K subscribers

Πόσο εύκολο είναι να παραμένεις αυθεντικός, όταν ξέρεις πως σε παρακολουθούν 175Κ subscribers; Για τον Fipsterr, το να παραμένει ο εαυτός του, είναι κάτι που προκύπτει πηγαία. Άλλωστε, όπως λέει και ο ίδιος, «κάθε μέρα προσπαθώ να είμαι πιστός στον εαυτό μου, να κάνω πράγματα που με ευχαριστούν, να λέω τη γνώμη μου όταν χρειάζεται και να μην παριστάνω κάτι άλλο από αυτό που είμαι».

Η σπάνια αυθεντικότητά του, είναι κάτι που εκφράζεται και μέσα από το στυλ και τον τρόπο ζωής του. Διότι μπορεί να απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα της αναγνωρισιμότητας όμως, την ίδια στιγμή είναι ένα απλό παιδί, το οποίο φοράει τα Classic Leather sneakers του και ξεχύνεται στους δρόμους της πόλης, κάνοντας spread την καλοσύνη, την αισιοδοξία και τον αυθορμητισμό.

Όταν οι classic αξίες σου σε οδηγούν στη δική σου προσωπική κορυφή

Για τον Fipsterr -ένα nickname που βγαίνει από τη λέξη hipster σε συνδυασμό με το όνομα Φίλιππος- η αυθεντικότητα είναι «μονόδρομος», ένα μονοπάτι που σταδιακά τον οδήγησε στη δική του κορυφή. Πώς έφτασε εκεί; Αξιοποιώντας τις classic αξίες που δεν αλλάζει με τίποτα, ακόμη και όταν του κοστίζει.

Όταν του ζητήσαμε να μοιραστεί αυτές τις αξίες, ο Fipsterr είπε, «δεν μου αρέσει το ψέμα και η διπροσωπία. Αυτό μου έχει στοιχίσει στις προσωπικές μου σχέσεις, αλλά προτιμώ να είμαι αληθινός από το να έχω ψεύτικες φίλιες». Και εμείς συμφωνούμε απόλυτα, αφού ξέρουμε πως όταν περιβαλλόμαστε από ανθρώπους που δεν μας ταιριάζουν, είναι σχεδόν ακατόρθωτο να είμαστε αληθινές.

Για αυτό, άλλωστε, ο Fipsterr επενδύει τον ελεύθερο χρόνο του στους ανθρώπους που τον εμπνέουν να εκφράζει την πολύπτυχη προσωπικότητά του. Δίνει ραντεβού μαζί τους στα πάρκα, τα στέκια και τις πλατείες της Αθήνας, έχοντας για συνοδοιπόρο τα Classic Leather της Reebok, τα εμβληματικά sneaker που επιτρέπουν σε όποιον τα φορά να ξεχωρίζει για την προσωπικότητά του.

1665473471415-780811826-image003.jpg

Αν υπάρχει, λοιπόν, κάτι που αξίζει να κρατήσουμε από την ιστορία του Fipsterr, αυτό είναι η αξία του να παραμείνουμε πιστές στις classic αξίες που μας επιτρέπουν να είμαστε αυθεντικές, σε μία εποχή που αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς και φυσικά, το να αξιοποιούμε κάθε classic day στο έπακρο, για να κάνουμε κάτι που μας εκφράζει πραγματικά!