Το Secret Santa ραντεβού με την παρέα που θα κάνει τα φετινά Χριστούγεννα ακόμη πιο μαγικά

Ναταλία Κατσακιώρη
Το Secret Santa ραντεβού με την παρέα που θα κάνει τα φετινά Χριστούγεννα ακόμη πιο μαγικά

Γιορτές χωρίς festive parties δεν γίνονται! Αν είσαι ο τύπος του οικοδεσπότη, τότε φέτος μπορείς να οργανώσεις το απόλυτο Secret Santa ρεβεγιόν στο σπίτι σου. Μια βραδιά, που θα δεν θα ξεχάσει κανείς!

Η παράδοση του Secret Santa μπορεί να μην προέρχεται από την Ελλάδα, είναι όμως ένας από τους πιο δημοφιλείς και διασκεδαστικούς τρόπους για να γίνει η ανταλλαγή δώρων τόσο στο γραφείο, όσο και στην παρέα μας. Και αυτό γιατί η χαρά της έκπληξης είναι το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας και ίσως το πιο σημαντικό. Το ότι κάποιος σε σκέφτηκε, έψαξε το κατάλληλο δώρο μόνο για σένα και το κράτησε μυστικό μέχρι τη στιγμή της αποκάλυψης, τη βραδιά του party.

Ο Secret Santa συνήθως αποκαλύπτει την ταυτότητά του το βράδυ του ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς και ο καθένας ανακαλύπτει τον δικό του ήρωα για εκείνη τη βραδιά. Γιατί μετά το γιορτινό τραπέζι, το άνοιγμα των δώρων έρχεται να συμπληρώσει τη μαγεία ενός party γεμάτο με αγαπημένα πρόσωπα, χαρά και ενθουσιασμό.

SECRET_SANTA_PANDORA-(2).jpg

Unsplash

Πώς να οργανώσεις ένα Secret Santa party την τελευταία στιγμή;

Μήπως οι μέρες πέρασαν και εσύ ακόμη να κλείσεις τι θα κάνεις τελικά τις φετινές γιορτές; Γιατί, λοιπόν, να μην οργανώσεις εσύ ένα party στο σπίτι σου ακόμη και την τελευταία στιγμή; Η χαρά του να είσαι οικοδέσποινα δεν συγκρίνεται με καμία άλλη. Βρες τα ονόματα όλων των αγαπημένων σου που ξέρεις ότι θα βρίσκονται στην πόλη και δημιούργησε μια εντυπωσιακή ψηφιακή πρόσκληση, που θα σταλεί στα κινητά τους!

Δημιούργησε δύο signature cocktails για τη βραδιά, εύκολα και γευστικά, και προμηθεύσου τα απαραίτητα από την κάβα της γειτονιάς σου. Οργάνωσε ένα μικρό μπουφέ με finger food και ορεκτικά, με χριστουγεννιάτικες γεύσεις, που θα ξετρελάνει τους καλεσμένους σου και οργάνωσε μία βραδιά με επιτραπέζια παιχνίδια και μουσική γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τόσο απλά και τόσο γρήγορα, μπορείς να δημιουργήσεις ένα αξέχαστο ρεβεγιόν για όλους.

SECRET_SANTA_PANDORA-(1).jpg

Unsplash

Ο καλύτερος Secret Santa της βραδιάς θα είσαι εσύ!

Ένα last minute call πρέπει να συνοδεύεται και με το αντίστοιχο Secret Santa, αφού δεν είναι εύκολο να ανταλλάξουν όλοι δώρα μεταξύ τους. Κάνε εσύ την κλήρωση και αποκάλυψε στον καθένα με μήνυμα για το ταίρι του εκείνη τη βραδιά. Έτσι η διαδικασία του να αγοράσεις ένα δώρο για κάποιον αποκτά αμέσως άλλο ενδιαφέρον. Βγες μια βόλτα στην αγορά και ψάξε για τα items, που θα εντυπωσιάσουν. Σκέψου όλα εκείνα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Secret Santa σου και κάνε την απαραίτητη έρευνα, για κάτι γιορτινό, ξεχωριστό και διαχρονικό. Γιατί πάντα ένα καλό δώρο, είναι ένα δώρο με versatility.

Ένα χρήσιμο gadget τεχνολογίας, ένα διακοσμητικό για τον χώρο του σπιτιού, ένα απαραίτητο εργαλείο κουζίνας, ένα ζεστό κασκόλ ή μια πολύχρωμη, εντυπωσιακή μπλούζα, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με minimal σχεδιασμό ή ένα συμβολικό μενταγιόν, είναι δώρα που θα εκτιμήσει και ο πιο απαιτητικός καλεσμένος της βραδιάς.

SECRET_SANTA_PANDORA-(3).jpg

Unsplash

Μη χάνεις χρόνο και μπες αμέσως να δημιουργήσεις online την πρόσκληση για το ρεβεγιόν στο σπίτι σου. Ο Secret Santa θα επισκεφθεί όλους τους φίλους σου και εσένα με εκπλήξεις και δώρα για όλα τα γούστα.