Μόδα vs reality:Η Maggie Maurer θήλασε το μωράκι της δείχνοντας και πάλι τις γυναικείες υπερδυνάμεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Μόδα vs reality:Η Maggie Maurer θήλασε το μωράκι της δείχνοντας και πάλι τις γυναικείες υπερδυνάμεις
Courtesy of Press Office

Το μοντέλο Maggie Maurer θήλασε το μωρό της στα παρασκήνια του show του οίκου Schiaparelli και έγινε viral για  ακόμη μια φορά.

Το να είσαι μοντέλο πρώτης γραμμής δεν είναι σίγουρα εύκολο, όπως και το να είσαι μούσα των πιο εκκεντρικών οίκων και σχεδιαστών του κόσμου, όπως ο Schiaparelli και ο Maison Margiela. Πέρα, βέβαια, από το γεγονός ότι δεν είναι εύκολο, δεν είναι και καθόλου σύνηθες, αφού η βαριά θέση μία πραγματικής μούσας εμπεριέχει και ως ένα βαθμό τον ίδιο το χαρακτήρα του κάθε μοντέλου, που ενώνεται με το όραμα του κάθε καλλιτέχνη. Η Maggie Maurer ανταποκρίνεται με μεγάλη επιτυχία στο συγκεκριμένο ρόλο για πάνω από μία δεκαετία, έχοντας ταυτίσει την εικόνα της με τις καμπάνιες του οίκου Schiaparelli τα τελευταία χρόνια.

Schiaparelli Couture S23: Τελικά υπάρχει εξήγηση για τα κεφάλια ζώων που είδαμε στο catwalk;

maggie_maurer-(10).jpg
1674650558586-69698752-maggie_maurer-(1).jfif

Η viral φωτογραφία του θηλασμού στα backstages.

Τα κατάξανθα μαλλιά της, η ψηλόλιγνη φιγούρα της και τα υπέροχα χαρακτηριστικά της την καθιστούν μία εξαιρετική φυσιογνωμία για τις haute couture δημιουργίες του Schiaparelli και έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει και από το πολυσυζητημένο show του οίκου πριν δύο μέρες με τα περίφημα κεφάλια ζώων. Αλλά η Maggie συζητήθηκε για όλους τους σωστούς λόγους και έγινε viral για άλλη μια φορά, μέσω της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου εμφανίζεται στα παρασκήνια να θηλάζει το μωράκι της. Η απόλυτη μόδα vs reality φωτογραφία της σεζόν.

https://www.instagram.com/p/Cny57lKr9s2

Η Maggie έχει ξανακάνει μια αντίστοιχη κίνηση στην καριέρα της, όταν περπάτησε στο SS22 show της Nensi Dojaka, ενώ βρισκόταν στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, φορώντας ένα nude, διάφανο φόρεμα, που έδειχνε όλο το σώμα της και την αλλαγή, που μπορούσε να δει κανείς στη γυναικεία φιγούρα και σε αυτή την στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας. Τότε είχε μάλιστα δηλώσει για την απόφαση της στη Vogue: «Τα σώματα των γυναικών είναι σαν να έχουν υπερδυνάμεις. Ένιωθα δυνατή (πάνω στην πασαρέλα). Νομίζω ότι είναι αρκετά σοκαριστικό - με την καλή έννοια. Γειώνει τους ανθρώπους, γιατί λέει ότι αυτό είναι ό,τι πιο αληθινό μπορεί να συμβεί».

maggie_maurer-(8).jpg
maggie_maurer-(9).jpg

Όπως έχει πει επίσης η ίδια, η μόνη φορά που είχε δει ένα μοντέλο να περπατά στην πασαρέλα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ήταν σε ένα show του Alexander McQueen, κάτι που την είχε εντυπωσιάσει, μιας και το σώμα των μοντέλων είναι στην πραγματικότητα η ίδια η δουλειά τους. Έτσι, μέσα από μία ακόμη φωτογραφία μαζί με το μωράκι της να θηλάζει στο στήθος της η Maggie απέδειξε ότι η ομορφιά του γυναικείου σώματος είναι ανεξάντλητη και ότι η μαγεία του κύκλου της ζωής μπορεί να προβληθεί και μέσα από τον κόσμο της μόδας.