Κόκκινο όπως λέμε φωτιά για την Gisele που έκανε την πιο ανατρεπτική φωτογράφιση της καριέρας της

Ναταλία Κατσακιώρη
Κόκκινο όπως λέμε φωτιά για την Gisele που έκανε την πιο ανατρεπτική φωτογράφιση της καριέρας της

Vogue Italia

Μια νέα εποχή ξεκινάει για την Gisele Bündchen, που μετά το διαζύγιο της με τον Tom Brady φαίνεται να βρίσκει τη σωστή θέση μπροστά στο φακό της Vogue Italia. 

Ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα όλων των εποχών, η Gisele Bündchen, στο εξώφυλλο της Vogue Italia, όπως δεν την έχετε ξαναδεί. Αυτή θα μπορούσε να είναι μία κλισέ, αλλά πέρα για πέρα αληθινή φράση, για να ξεκινήσω αυτό το άρθρο. Η Gisele μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τον κόσμο της μόδας, έχοντας αποφασίσει να στηρίξει τη σταδιοδρομία του συζύγου της και να αποτραβηχτεί από τα φώτα, επιστρέφει στο προσκήνιο με την καλύτερη φωτογράφιση που έχει κάνει ποτέ στην καριέρα της. Το timing ήταν απόλυτα σωστό και η Gisele μοιάζει πιο έτοιμη από ποτέ να πειραματιστεί και να απολαύσει τη μαγεία της μόδας.

https://www.instagram.com/p/Co-Yw5xMM_5

Η φωτογράφιση έγινε από τον ιδιοφυή Rafael Pavarotti, ο οποίος για άλλη μια φορά απογείωσε το αποτέλεσμα που έφθασε στα χέρια μας. Η Βραζιλιάνα καλλονή αποφάσισε να αφεθεί στα χέρια του Ib Kamara, που με την επιλογή του styling έκανε τη Gisele να επιστρέψει ακριβώς έτσι, όπως έπρεπε. Σαν μια πραγματική φωτιά. Στο εξώφυλλο της Vogue Italia για το μήνα Μάρτιο την είδαμε αγνώριστη, με κατακόκκινα μαλλιά, κόκκινα, λεπτά, σβησμένα φρύδια και ένα φλογερό Valentino gown δια χειρός Pierpaolo Piccioli. Στις υπόλοιπε λήψεις αλλού διατηρείται το κόκκινο beauty look της και αλλού όχι, με την ίδια να παίζει με την εικόνα της και να φοράει κοντές περούκες και edgy αξεσουάρ.

Οδηγός αγοράς: Τα πολύχρωμα φούτερ και ζακέτες με κουκούλα που θα φορέσουμε την άνοιξη

vogueitalia_gisele-(7).jpg

Η νέα εικόνα της Gisele Bündchen είναι η γυναίκα που θέλουμε να βλέπουμε.

https://www.instagram.com/p/CpAP0ofjy1w

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω θα μου πεις ότι δεν είναι η πρώτη και φυσικά ούτε και η τελευταία φορά που βλέπουμε μια τόσο ξεχωριστή φωτογράφιση-μεταμόρφωση στο εξώφυλλο της Vogue Italia, ειδικά αν θυμηθούμε τις θρυλικές εποχές της Franca Sozzani. Όλη η δύναμη αυτής της εικόνας έχει να κάνει με την ίδια την Gisele και με τον τρόπο που αποφάσισε να «δημιουργήσει» και όχι απλώς να ποζάρει για άλλη μια φορά μπροστά από το φακό. Η Gisele πέρασε πολλά, μίλησε για ένα διαζύγιο και δήλωσε την επιθυμία της να υπάρξει και πάλι μέσα από τη δουλειά της. Αυτή τη φορά αλλιώς. Απελευθερωμένη, χωρίς στερεότυπα και branding, αλλά μόνο με την ουσία της προσωπικότητας της. Είναι σίγουρα μια νέα εποχή για ένα μοντέλο που δεν είχε τη χαρά να τσαλακωθεί στον πυρετό των 00s. Τώρα, όμως, θα ανακαλύψουμε την πραγματική Gisele Bündchen. Hallelujah!