Bρήκαμε το floral σύνολο της Μελίνας Νικολαΐδη και νιώσαμε λίγο «καλοκαίρι»

Bρήκαμε το floral σύνολο της Μελίνας Νικολαΐδη και νιώσαμε λίγο «καλοκαίρι»

Είναι από παλαιότερη συλλογή, γνωστού, ελληνικού brand και είναι ό,τι πρέπει για αυτή τη μεταβατική περίοδο.

«Από την Κύθνο με αγάπη»: Θα μπορούσε να είναι τίτλος ταινίας, τραγουδιού αλλά του album των Πασχαλινών διακοπών της Μελίνας Νικολαΐδη και του συντρόφου της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Το ζευγάρι πέρασε τις ημέρες αυτές με παρέα στο κοντινό, Κυκλαδίτικο νησί και όπως μας έδειξε, μέσα από τα stories και τα posts της, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, διασκέδασε, έκανε μπάνιο στη θάλασσα και ξεκουράστηκε.

Όλα τα looks της Μελίνας συνδύαζαν τα απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να έχουν τα ρούχα σε αυτήν τη μεταβατική περίοδο που διανύουμε ανάμεσα στην άνοιξη και το καλοκαίρι: ήταν και ζεστά και «φωτεινά». Είχαν, δηλαδή, summerish μοτίβα και χρώματα που φωνάζουν από μακριά «φως και αισιοδοξία». Το αγαπημένο μας ήταν το παρακάτω deux pieces.

Mε floral deux pieces

Το σύνολο περιλαμβάνει ένα wrap, crop top και ένα παντελόνι τύπου capri από λαχούρι. Η μελαχρινή νεαρή το συνδύασε, με χιουμοριστική διάθεση, και με ένα ροζ μαντίλι στα μαλλιά και oversized γυαλιά ηλίου, δίνοντας τη δική της εκδοχή στο Saint Trope style.

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι «το κοριτσάκι» και η μεγαλύτερη fan της Δέσποινας Βανδή

To συγκεκριμένο σύνολο ανήκει σε παλαιότερη συλλογή του brand της Αθηνάς Οικονομάκου και της Μαίρης Συνατσάκη, Project SΟΜΑ, και είναι ιδανικό για τις πρωινές και απογευματινές μας εξόδους. Φοριέται με oversized, denim jacket και αθλητικά, εσπαντρίγιες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα -ανάλογα με την ώρα της ημέρας- και δύσκολα μπορεί να περάσει απαρατήρητο εξαιτίας της feminine γραμμής του και του boho print του.

https://www.instagram.com/p/CrI8HaIIv4p

Αν θες να υιοθετήσεις το look μπορείς να επενδύσεις σε ένα παρόμοιο printed σύνολο σε κόκκινη, πράσινη ή και μπλε απόχρωση, για πιο Grecian εμφανίσεις. Επίσης το κομψό στυλ του top το κάνει τέλειο «ταίρι» για τα baggy jean σου, και το chic παντελόνι φοριέται και με ένα λευκό πουκάμισο δεμένο στη μέση… όπως θα το έβαζες πραγματικά σε ένα ταξίδι στην Κυανή Ακτή. Ευχαριστούμε Μελίνα για το fashion inspo!