Βlameyourdaze: Το αγαπημένο, ελληνικό brand παρουσιάζει μία «προφητική» συλλογή

Διονυσία Καλαποθαράκου
Βlameyourdaze: Το αγαπημένο, ελληνικό brand παρουσιάζει μία «προφητική» συλλογή

Ονομάζεται «Κασσάνδρα» και πρεσβεύει τη διαχρονικότητα και την ελευθερία... στο στυλ και στη ζωή.

Η Κασσάνδρα, ήταν η πιο γνωστή προφήτης της ελληνικής μυθολογίας, κόρη του βασιλιά της Τροίας, Πριάμου και της Εκάβης και δίδυμη αδελφή του Έλενου. Οι προφητείες της ήταν καταδικασμένες να μην γίνουν ποτέ πιστευτές και αυτό την έκανε μία ηρωίδα τραγική και συμπαθή, ταυτόχρονα. Φέτος η «Κασσάνδρα» έχει επιστρέψει πιο δυνατή από ποτέ και ήρθε η ώρα οι προφητείες της να ληφθούν υπόψη. Έχει επιστρέψει για να μας εμπνεύσει, για να ενδυναμώσει τις εμφανίσεις μας με το στυλ της. Έχει επιστρέψει μέσα από τη νέα συλλογή του αγαπημένου μας, ελληνικού fashion brand, του Βlameyourdaze.

Τα new basics της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας μας είναι «λουσμένα στο φως»

Για την επιστροφή της, αυτή, επέλεξε πολύ προσεκτικά τα σχήματα και τα χρώματα. Βλέπουμε μια collection που έχει επενδύσει στο λευκό για καθαρότητα, στο χρώμα της άμμου που αντιπροσωπεύει τη γη και τη σταθερότητα, στο κόκκινο που είναι το χρώμα της αποκάλυψης και της αλήθεια και φυσικά στο μαύρο, το χρώμα της τελειότητας.

AURA-TOP-EREBUS-PANTS.jpg

Η Κασσάνδρα τώρα είναι ατρόμητη και πιο δυνατή από ποτέ αφού τα λόγια της λένε την αλήθεια που πηγάζει από τα πιστεύω της. Μικρά cut outs στα φορέματα και αποκαλυπτικές σιλουέτες που ταιριάζουν πολύ στη γυναίκα που είναι δυναμική, αποπνέει σεβασμό και αυτοπεποίθηση. Απλές γραμμές με έντονο χαρακτήρα και ριπ υφάσματα με ραβδώσεις αναδεικνύουν τη σιλουέτα με τον πιο κολακευτικό τρόπο. Τα mannish κομμάτια ξαναλανσάρονται με μια πιο θηλυκή προσέγγιση. Τα πουκάμισα και τα «κοστούμια», δημιουργούν τα ιδανικά mix&match σύνολα. Αυτή η συλλογή «προβλέπει» πως θα μας βοηθήσει να απελευθερωθούμε από τα στερεότυπα και να ζήσουμε τη ζωή με τον δικό μας τρόπο.

CASSANDRA-DRS.jpg

«Δεν παραβιάζονται κανόνες σε αυτή τη συλλογή. Δώσαμε έμφαση στην ιδέα της ατομικότητας και στο πώς διαφορετικοί άνθρωποι θα προσεγγίσουν τα ίδια ρούχα. Προτιμούμε να βλέπουμε την αντανάκλαση της προσωπικότητας και όχι τον ‘θόρυβο’ των ρούχων και έτσι απογυμνώσαμε τις υπερβολικές πληροφορίες αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας την ανάγκη μόνο για τα απαραίτητα. Αγκαλιάσαμε τη στιλιστική ελευθερία», λέει η Ιωάννα Τσαντάκη, Creative Director του brand Blameyourdaze.

Το στυλ είναι διαχρονικό και γι' αυτό η «Κασσάνδρα» προτείνει ρούχα μοναδικά που ταιριάζουν σε όλες τις ηλικίες, σε όλους τους σωματότυπους. Ρούχα που λειτουργούν ως το μέσω να εκφραστούμε ελεύθερα, τώρα και για πάντα.

Ιnfo: www.blameyourdaze.com