Τα αόρατα σουτιέν είναι το νούμερο ένα «όπλο» σου για τα καλοκαιρινά φορέματα

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα αόρατα σουτιέν είναι το νούμερο ένα «όπλο» σου για τα καλοκαιρινά φορέματα
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Και για τα sexy εξώπλατα tops και τα αμάνικα μπλουζάκια μας.

Το ζήτημα σουτιέν είναι πολύ ιδιαίτερο για κάθε γυναίκα. Παλιότερα ήταν ίσως και ένα ταμπού για την κάθε μία από εμάς να μιλήσει για αυτό το θέμα, ενώ τα κορίτσια με μεγάλο στήθος σίγουρα δυσκολευόντουσαν πολύ περισσότερο στο να βρουν κάτι που να τους ταιριάζει και να είναι παράλληλα stylish. Ευτυχώς τώρα πια υπάρχει στην αγορά το σωστό σουτιέν για το κάθε κορίτσι, οπότε no more tears for us.

invisible-bra-(6).jpg

Την περίοδο, όμως, του καλοκαιριού, και καθώς αρχίζουμε να φοράμε τα πρώτα μας εξώπλατα και halter necks, βλέπουμε όλα εκείνα τα προβλήματα που προκύπτουν με την «εικόνα» των σουτιέν μας. Τις έντονες ραφές, τις δαντέλες που διαγράφουν και φυσικά αυτές τις αιώνιες τιράντες που δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς και πώς να τις κάνεις με έναν μαγικό τρόπο αόρατες.

Low rise: Το street style του Μιλάνου επιβεβαιώνει ότι τα χαμηλοκάβαλα επιστρέφουν

Προσωπικά, είμαι απόλυτα cool με το free nipple στυλ των Γαλλίδων και ως ένα βαθμό το έχω υιοθετήσει στη ζωή μου, αλλά μιλάω πάντα ως μία γυναίκα με μικρό στήθος, που η φύση του σώματός μου, μου επιτρέπει να βγω έξω και να απολαύσω τη μέρα μου χωρίς να χρειάζομαι κάποια extra στήριξη.

invisible-bra-(3).jpg

Αλλά μπορώ να καταλάβω απόλυτα και τα κορίτσια που χρειάζονται μια κάποια κάλυψη και προστασία στην περιοχή, είτε για λόγους πράκτικους, είτε ακόμη και λόγους ψυχολογικούς. Γιατί είναι πολύ πιθανό απλώς να μην νιώθεις άνετα χωρίς να φοράς σουτιέν! Τώρα, λοιπόν, υπάρχει λύση και τα «αόρατα σουτιέν» είναι μια ειδική κατηγορία σε κάθε αγαπημένο μας brand εσωρούχων.

invisible-bra-(1).jpg

Ξεκινάμε με τα σουτιέν στο χρώμα του δέρματος, με τα μαλακά υφάσματα που δεν διαγράφουν, αλλά και τα strapless tops που εφαρμόζουν σφιχτά πάνω στο στήθος. Έχουμε τα σουτιέν με τα προσαρμοσμένα βαθιά ντεκολτέ, που πίστεψέ με είναι ιδανικά αν έχεις μεγάλο στήθος, και φυσικά έχουμε και τις ταινίες αλλά και τα cups σιλικόνης που ενδείκνυνται πιο πολύ για τα βραδινά φορέματα και tops. Εκεί θέλουμε μια πιο προσεκτική τοποθέτηση, αλλά αν τα φορέσεις σωστά, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά invisible.

invisible-bra-(4).jpg

Τα καλύτερα «αόρατα σουτιέν» από τα αγαπημένα μας brands: