Αυτή είναι η french style τάση που θα βλέπεις παντού το καλοκαίρι -Το retro στα καλύτερά του

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτή είναι η french style τάση που θα βλέπεις παντού το καλοκαίρι -Το retro στα καλύτερά του
Photo credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Το μικρό χαριτωμένο καρό θα μπει ακόμη και στα beach looks μας!

Το στυλ των Γαλλίδων είναι συνυφασμένο με το retro και το vintage. Αν είχες την τύχη να ταξιδέψεις ποτέ στη Γαλλία, είτε στο πανέμορφο Παρίσι, είτε σε κάποια άλλη τοποθεσία, θα έχεις διαπιστώσει και μόνη σου ότι τα παλιά ρούχα και αντικείμενα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά και τη ζωή των Γάλλων. Και αυτό γιατί είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την κουλτούρα τους. Τα flea markets στη Γαλλία είναι ένα κανονικό αξιοθέατο που αξίζει να επισκεφθείς, και σίγουρα να ψωνίσεις κάτι!

Οπότε την επόμενη φορά, που θα αναρωτηθείς πώς γίνεται τα looks των Γαλλίδων influencers να βγάζουν αυτό τον retro αέρα, να έχεις στο μυαλό σου ότι πιθανότατα τα items να είναι πράγματι retro! Και επειδή οι Γαλλίδες και το iconic στυλ τους είναι trend setters, το οτιδήποτε επιλέγουν να φοράνε καθημερινά, γίνεται αυτόματα τάση και για τις υπόλοιπες γυναίκες, που αγαπούν τη μόδα.

Low rise: Το street style του Μιλάνου επιβεβαιώνει ότι τα χαμηλοκάβαλα επιστρέφουν

https://www.instagram.com/p/Cf9EKMlj2AM/

Το vichy είναι το ρομαντικό print του καλοκαιριού.

Οι Γαλλίδες λατρεύουν τη ρομαντική διάθεση και τα αγαπημένα τους prints αντανακλούν αυτό ακριβώς το mood. Εκτός, λοιπόν, από τα διαχρονικά florals, το αμέσως επόμενο αγαπημένο τους είναι το vichy. Το μικρό, χαριτωμένο καρό που φέρνει την αύρα των 50s και 60s. Κια πίστεψέ με είναι άκρως καλοκαιρινό!

sabinasocol_197724408_539604260401595_1717108917254157712_n.jpg

Photo: Instagram/@sabinasocol

Είναι ένα print που βγάζει μια χαριτωμένη, παιδική διάθεση και συνήθως έχει pastel αποχρώσεις. Γλυκό κίτρινο, baby pink και baby blue, πράσινο της μέντας και μωβ lilac της λεβάντας. Αποχρώσεις ιδανικές για τη μαυρισμένη μας επιδερμίδα. Φορέματα, ολόσωμα και μπικίνι, πουκάμισα και maxi φούστες αλλά και ανάλαφρα πανωφόρια θα συμπληρώσουν τα μονόχρωμα σύνολα του καλοκαιριού και θα κάνουν λίγο πιο αιθέρια την παρουσία μας δίπλα στη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/CtMpEZXqtB5/

Αν ρίξεις μια ματιά στα προφίλ των αγαπημένων σου influencers από τη Γαλλία, θα βρεις όλη την έμπνευση που ψάχνεις για τα καλοκαιρινά σου city looks και έτσι μπορείς να προσθέσεις και εσύ στη συλλογή σου ένα item σε vichy print. Διάλεξε το δικό σου αγαπημένο χρώμα και νιώσε για λίγο το vibe της γαλλικής ριβιέρας.