Back to office in style: The backpack edition

Back to office in style: The backpack edition

Δεν χρειάζεται να είσαι city lover για να γνωρίζεις πως ένα αξιόπιστο backpack, είναι κάτι σαν μία καλή, αφοσιωμένη φίλη η οποία σου «αγκαλιάζει» την πλάτη κάθε στιγμή της ημέρας.

Ναι, ένα backpack που χωράει ό,τι σου είναι απαραίτητο σε μία περιπετειώδη καθημερινότητα, που «τρέχει» με γρήγορες ταχύτητες, που περιλαμβάνει υποχρεώσεις, deadlines και after work βόλτες, είναι το must-have αξεσουάρ για να συνθέσεις εμφανίσεις οι οποίες θα σε κάνουν να αισθάνεσαι σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, πόσο εύκολο είναι να επιλέξεις το σακίδιο πλάτης με το οποίο θα γίνεις αχώριστη μέσα στους επόμενους μήνες, όταν υπάρχουν τόσα πολλά μοντέλα διαθέσιμα στην αγορά; Για να μάθεις την απάντηση σε αυτό το ερώτημα, αρκεί να πραγματοποιήσεις μία επίσκεψη σε κάποιο κατάστημα Bag Stories, εκεί όπου θα ανακαλύψεις τα κορυφαία backpack της φθινοπωρινής σεζόν, αυτά που σε βάθος χρόνου θα γίνουν οι συνοδοιπόροι σου στο μεγάλο και συναρπαστικό ταξίδι της ζωής.

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις μερικά από τα backpack που ξεχώρισα πραγματοποιώντας μία βόλτα στα Bag Stories, ώστε να επιλέξεις το μοντέλο που πιστεύεις πως θα ταιριάξει καλύτερα με το στυλ σου και θα κάνει level up στις επαγγελματικές και stylish everyday εμφανίσεις σου.

Δύο «σύμμαχοι» για εσένα που έχεις ανάγκη από χωρητικότητα

Είσαι μία αεικίνητη γυναίκα που βρίσκεται πολλές ώρες εκτός σπιτιού; Πραγματοποιείς τακτικά σύντομα, επαγγελματικά ταξίδια; Τότε, η χωρητικότητα του backpack που θα αγοράσεις είναι το βασικό κριτήριο πριν κάνεις την επιλογή σου. Ένα backpack που ξεπερνά σε χωρητικότητα τα 12 λίτρα, αλλά είναι άνετο στο κουβάλημα, είναι μία εξαιρετική επιλογή, όχι μόνο για τις urban μετακινήσεις σου, αλλά και για τις σύντομες εξορμήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το allrounder R της Reisenthel που μετατρέπεται σε σακίδιο από τσάντα χειρός και το αντίστροφο, καθώς και η casual chic τσάντα πλάτης Classic Rhombus Ginger από το ίδιο brand, είναι δύο εξαιρετικές επιλογές με ευρύχωρα διαμερίσματα.

Picture6.jpg

Backpack που στηρίζουν την επιλογή σου για μία eco-friendly καθημερινότητα

Τα τελευταία χρόνια αγοράζεις ρούχα, αξεσουάρ και προϊόντα που συμβαδίζουν με την επιλογή σου για έναν eco-friendly τρόπο ζωής; Τότε, η Delsey διαθέτει δύο μοντέλα που αξίζουν μία θέση στην καθημερινότητά σου. Ο λόγος για την τσάντα πλάτης της σειράς Freestyle, η οποία είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμα υλικά, έχει τσέπη με RFID, θέση για laptop και ιμάντα για προσάρτηση σε βαλίτσα τρόλεϊ.

Picture2.jpg

Επιπλέον, υπάρχει και η τσάντα πλάτης της σειράς Turenne της Delsey, ένα αδιάβροχο σχέδιο από ανακυκλώσιμα υλικά, θέση για laptop και τσέπη RFID.

Πρόκειται για δύο αξιόπιστες επιλογές που υπόσχονται να κάνουν ακόμη πιο ξεκούραστες τις μετακινήσεις σου.

Μοντέρνα backpack για εσένα που θέλεις να κινείσαι παντού με στυλ

Picture3.jpg

Αν οι δρόμοι της πόλης είναι για εσένα ένα ατελείωτο catwalk, ενώ κάθε πρωί πριν φύγεις για το γραφείο, επιλέγεις outfit εμπνευσμένα από την «τελευταία λέξη» της μόδας, να ξέρεις πως στο Bag Stories υπάρχουν δύο backpack ειδικά σχεδιασμένα για εσένα που θέλεις να δημιουργείς πρωτότυπες εμφανίσεις.

Picture7.jpg

Το ένα backpack, δηλαδή το σακίδιο της σειράς Seoul της Kipling, ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή metallic glow απόχρωσή του, είναι ελαφρύ, υδροαπωθητικό και με μεγάλη χωρητικότητα, ενώ το δεύτερο, η minimal τσάντα πλάτης Delia της Kipling έχει μοναδικό, εύχρηστο σχεδιασμό, ειδικό διαμέρισμα για τον υπολογιστή σου, καθώς και ιμάντα για προσάρτηση σε βαλίτσα τρόλεϊ, για μία ακόμη πιο άνετη μετακίνηση στα ταξίδια σου.

Picture4.jpg

Βέβαια, εξίσου βολικό είναι και το σακίδιο πλάτης Delia, το οποίο διαθέτει πολύ ικανοποιητική χωρητικότητα, ρυθμιζόμενους ιμάντες πλάτης, εσωτερικά διαμερίσματα και τσέπες, ώστε να έχεις πάντα και παντού μαζί σου, ό,τι χρειάζεσαι.

Picture5.jpg

Πρακτικές τσάντες που κάνουν την οργάνωση να μοιάζει «παιχνιδάκι»

Η οργάνωση είναι το Α και το Ω για να παραμένεις παραγωγική και δημιουργική τις ώρες που εργάζεσαι; Μήπως η απασχόλησή σου απαιτεί να βρίσκεσαι όλη μέρα στους δρόμους της πόλης; Τότε χρειάζεσαι μία επαγγελματική τσάντα η οποία θα σου επιτρέπει να κάνεις την οργάνωση αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου.

Picture8.jpg

Αυτή η επαγγελματική τσάντα από τη σειρά Superworker της Kipling, είναι ελαφριά, πρακτική, μοντέρνα και μπορεί να φορεθεί με τρείς διαφορετικούς τρόπους, χιαστί, στον ώμο και κρατώντας την από τις χειρολαβές. Εναλλακτικά, υπάρχει και το σακίδιο πλάτης της σειράς Securflap της Delsey, μία τσάντα με μοναδικές αποχρώσεις και κομψό σχεδιασμό, η οποία διαθέτει θέση για Laptop, καθώς και τσέπη RFID για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Picture9.jpg

Όποιο και αν είναι το στυλ σου ή η εργασιακή σου καθημερινότητα, σε ένα κατάστημα Bag Stories θα βρεις τον στυλάτο «σύμμαχό» σου για τη νέα σεζόν, δηλαδή ένα πρακτικό και ανθεκτικό backpack, τόσο μοναδικό όσο και οι ανάγκες σου στο συναρπαστικό «ταξίδι» της ζωής. Στα Bag Stories θα ανακαλύψεις μοντέλα από τα μεγαλύτερα brands, όπως Delsey, Porsche Design, Kipling, Bric’s, BG Berlin και Cabin Zero, καθώς και ό,τι χρειάζεσαι για να απολαμβάνεις περισσότερο τα ταξίδια, τα mini city break με τις κολλητές σου, αλλά και τις διαδρομές σου στην πόλη.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου την επίσημη ιστοσελίδα ή ακολούθησε το Facebook και το Instagram των Bag Stories.