Jimmy Choo x Jean Paul Gaultier: Η Kylie Minogue πρωταγωνιστεί στη νέα τους καμπάνια με sexy διάθεση

Ναταλία Κατσακιώρη
Jimmy Choo x Jean Paul Gaultier: Η Kylie Minogue πρωταγωνιστεί στη νέα τους καμπάνια με sexy διάθεση

Εσύ έχεις γόβες με τον Πύργο του Άιφελ για τακούνι;

Ο Jimmy Choo και ο Jean Paul Gaultier είναι δύο ονόματα θρύλοι της μόδας, που δεν περιμέναμε ωστόσο να δούμε ποτέ μαζί. Και αυτό γιατί έχουν πολύ διαφορετικό στυλ. Αυτό βέβαια είναι και το ενδιαφέρον της νέας συνεργασίας τους και της κοινής collection που δημιούργησαν μαζί και κυκλοφόρησε μόλις χθες, με την καμπάνια τους να κάνει τεράστιο buzz για όλους τους σωστούς λόγους.

Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας είναι η Kylie Minogue, που ντύθηκε με total Jean Paul Gaultier looks και παπούτσια από τη νέα συνεργασία των δύο κορυφαίων σχεδιαστών, ποζάροντας όπως μόνο εκείνη ξέρει και παίζοντας με το sailor look του Jean Paul Gaultier και το sparkly καπελάκι της που γράφει Kylie.

https://www.instagram.com/reel/CyiFN3XAntV/

Mιλάμε για μια καμπάνια, που ήθελε να κάνει φασαρία, φυσικά, και δεν υπήρχε καλύτερο πρόσωπο από την Kylie Minogue για να το πετύχουν. Η capsule collection είναι μια μίξη του glamour, της δεξιοτεχνικής κατασκευής και φυσικά της επαναστατικής ματιάς των δύο designer, που ενώνουν τις δυνάμεις τους και φέρνουν κοντά το Παρίσι με το Λονδίνο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι γόβες της συλλογής κρύβουν στο ένα τακούνι τους τον Πύργο του Άιφελ και στο άλλο το Big Ben.

Jimmy Choo x Jean Paul Gaultier: Τα παπούτσια των ονείρων μας.

Όπως καταλαβαίνεις, μια τέτοια συνεργασία πήρε τα iconic στοιχεία και των δύο designers, δημιουργώντας μια συλλογή αποτελείται από γόβες, μπότες, mules αλλά και kitten heels. Oι over the knee μπότες της collection εμπνεύστηκαν από τη θρυλική «Les Tatouages» SS συλλογή του Jean Paul Gaultier από το 1994, ενώ σε άλλα σχέδια μπορεί να εντοπίσει κανείς το trompe l'oeil print του, την λατρεία του για τα δαντελένια εσώρουχα αλλά και τα τεράστια μεταλλικά αξεσουάρ.

«Θεώρησα ότι είναι ένα υπέροχο ταίριασμα, γιατί για μένα ο Jimmy Choo είναι ο Gaultier των παπουτσιών -η δεξιοτεχνία συναντά την επανάσταση,» δήλωσε η Florence Tétier, η creative director του Jean Paul Gaultier, ενώ από την πλευρά του ο οίκος Jimmy Choo μίλησε για το πώς είναι να συνεργάζεται κάποιος με έναν οίκο με τόσο πλούσιο αρχείο.

https://www.instagram.com/p/CyjAOaboViF/

«Οι συνεργασίες φέρνουν τις διάφορες κοινότητες πιο κοντά. Δίνουν τη δυνατότητα σε καλλιτέχνες με διαφορετικό κοινό και υπόβαθρο να βρεθούν μεταξύ τους, αλλά και οι παλαιότεροι ή όσοι έχουν μεγαλύτεροι εμπειρία μπορούν έτσι να βοηθήσουν τους ανερχόμενους σχεδιαστές ως ίσος προς ίσον, και όχι ως μέντορες τους. Αναπόφευκτα, λοιπό, είναι σημαντικό για όποιον βρίσκεται στη μόδα να καταλάβει ότι ο κόσμος γύρω μας αλλάζει, και επομένως πρέπει όλοι, σε κάθε στάδιο της καριέρας μας, να είμαστε ανοιχτοί στο να υιοθετούμε νέες τεχνολογίες και να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε». Αυτή ήταν η δήλωση που είχε ο Jimmy Choo στην αποκλειστική συνέντευξη που είχαμε μαζί του στο Queen.gr, εξηγώντας μας τη σημασία των συνεργασιών στον κόσμο της μόδας.

O Jimmy Choo αποκλειστικά στο Queen.gr: «Τα παπούτσια δεν αναβαθμίζουν ένα look, το δημιουργούν»