Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήγε εκδρομή στα χιόνια και απογείωσε το Aprés ski στυλ με τις μπότες της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήγε εκδρομή στα χιόνια και απογείωσε το Aprés ski στυλ με τις μπότες της

Μία μικρή απόδραση για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που ανέβασε τις πιο stylish φωτογραφίες.

Τι πιο ωραίο για να ξεκινήσει η νέα χρονιά από ένα μικρό ταξίδι σε έναν ορεινό προορισμό. Γιατί μπορεί να έχουμε ταυτίσει τις διακοπές μας στην Ελλάδα με το καλοκαίρι και τα νησιά μας -και δικαίως- αλλά να θυμάστε ότι πάντα μπορούμε να κάνουμε και ωραίες, σύντομες εκδρομές στα ορεινά μέρη της χώρα μας. Τώρα ειδικά που τα πρωτα χιόνια έπεσαν στα βουνά μας είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε βαλίτσα και να φύγουμε έστω και για ένα Σαββατοκύριακο. Την ίδια διάθεση για σκι και χιόνι έχει από ότι φαίνεται και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία έφυγε για λίγες μέρες και απολαμβάνει τη φύση και τα sports στο χιόνι.

https://www.instagram.com/p/C1MrEdhN_e2/

Η ίδια πήρε λίγες μέρες off από τα τηλεοπτικά της γυρίσματα, αφού ας μην ξεχνάμε ότι η Ηλιάνα έχει αναλάβει φέτος τη θέση της fashion expert στο Shopping Star, και ταξίδεψε σε έναν χειμερινό προορισμό. Οι φωτογραφίες που είδαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έκαναν σίγουρα να ζηλέψουμε τόσο την cozy ατμόσφαιρα του σαλέ της, όσο και το υπέροχο look της στα χιόνια.

Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish ζεστά πανωφόρια που θα βρεις τώρα σε έκπτωση

Το Aprés ski style της Ηλιάνας είχε τις πιο υπέροχες μπότες.

Η αλήθεια είναι ότι με βάση τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα δεν έχουμε μάθει να ντυνόμαστε στο κρύο, πόσο μάλλον στο χιόνι. Αλλά το Aprés Ski στυλ είναι ένα πάρα πολύ ωραίο ντύσιμο, κομψό και elegant που όλες θέλουμε να δοκιμάσουμε έστω και για λίγες μέρες. Kαι η Ηλιάνα μας έδωσε το τέλειο inspo.

iliana_apres_ski-(5).jpg

Photo: Instagram/@ilianapapageorgiou

Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη παρουσιάστρια και μοντέλο επέλεξε ένα total black look με κολάν, ζακέτα ζιβάγκο και μια κοντή, εντυπωσιακή γούνα. Συμπλήρωσε το όλο outfit με μια mini bag του οίκου Prada, 90s κορδέλα στα μαλλιά, γυαλιά ηλίου (απαραίτητα στο βουνό) και χρυσά σκουλαρίκια που δεν τα αποχωρίζετε ποτέ. Ήταν, όμως, οι μπότες της που έκλεψαν την παράσταση. Ένα ζευγάρι λευκές moon boots με γούνα και κορδόνια ιδανικές για να χαρείς το χιόνι και τις βόλτες στο χιονοδρομικό.

iliana_apres_ski-(1).jpg

Photo: Instagram/@ilianapapageorgiou