Αυτή η τσάντα από πέρλες έχει κατακλύσει το Instagram και σου εξηγούμε το γιατί

Αυτή η τσάντα από πέρλες έχει κατακλύσει το Instagram και σου εξηγούμε το γιατί

Είναι κάπως χαριτωμένη, δεν βρίσκεις;

Δεν ξέρουμε αν το έχεις ήδη καταλάβει διαβάζοντας επισταμένως και ανελλιπώς τα άρθρα μας, αλλά το 2018 θα είναι μία χρονιά όπου οι μη πρακτικές τσάντες θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα αξεσουάρ μας. Ξέχνα τις μεγάλες tote bags ή τα άνετα backbags, αυτή τη σεζόν στο παιχνίδι της μόδας μπαίνουν δυναμικά τα μικροσκοπικά, βραδινά τσαντάκια, οι διάφανες μεγάλες από PVC, οι top handle bags από χάντρες και αυτές από πέρλες, τις οποίες και θα αναλύσουμε αμέσως.

https://www.instagram.com/p/BfeYwy4ncDq/
shrimps beaded antonia bag 243069 1511798810571 image.640x0c

Το fashion brand Shrimps έδειξε στη συλλογή του F/W 2018-19 το μοντέλο «Αntonia» το οποίο μπορείς να το βρεις στο MatchesFashion.com, κοστίζει 490 Ευρώ και είναι εξ ολοκλήρου φτιαγμένο από faux πέρλες. Αυτή η mini tote bag έχει εμφανιστεί ήδη αρκετές φορές στο timeline μας στο Instagram καθώς την έχουν κρατήσει τα «ψαγμένα» It-girls που ακολουθούμε, όπως η Camille Charrière και η Emili Sindlev.

Μετά τις «beaded bags» (aka τσάντες εξολοκλήρου φτιαγμένες από πολύχρωμες, μικρές, πλαστικές χάντρες) οι οποίες εκ πρώτης όψεως φαίνονται σαν να κρατάς στα χέρια σου ένα πλαστικό παιχνίδι αλλά στην πορεία αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό το γεωμετρικά φτιαγμένο «παιχνίδι» χωράει μέσα του όλα τα προσωπικά σου πράγματα και συνδυάζεται με τα περισσότερα ρούχα σου, ειδικά τα ανοιξιάτικα, οι «pearl bags» είναι το next big thing στα αξεσουάρ αυτής της σεζόν. Και για να είμαστε ειλικρινής μας φαίνονται τόσο χαριτωμένες και «κοριτσίστικες» που τις προτιμάμε από τα σοβαροφανή σχέδια It-bags των μεγάλων Οίκων Μόδας. Το «like» μας το παίρνει αβίαστα!

https://www.instagram.com/p/BcC3BKrD9Ei/


Δες επίσης: Θυμάσαι τις basket bags από πέρυσι; Γιατί θα συνεχίσεις να τις βλέπεις για καιρό ακόμα

DPG Network