Square Sandals: Η μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού στα παπούτσια είναι πολύ κομψή

Διονυσία Καλαποθαράκου
Square Sandals: Η μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού στα παπούτσια είναι πολύ κομψή

Και κολακεύει τα πέλματα.

Επιτέλους καλοκαίρι! Και αυτό ανανεώνει όχι μόνο την ψυχολογία και τη διάθεσή μας αλλά και την γκαρνταρόμπα μας. Μπορούμε επιτέλους να αφήσουμε στην άκρη τα μποτάκια μας και να κάνουμε ένα διάλειμμα από τα αγαπημένα μας sneakers, βγάζοντας τα σανδάλια μας από τα κουτιά τους. Και ποιο είναι φέτος το μεγαλύτερο trend σε ό,τι τα αφορά; Τα square-toe sandals, aka σανδάλια με τετράγωνο πάτο, σαν και αυτά που είχε παρουσιάσει για πρώτη φορά ο Οίκος Bottega Veneta πριν από αρκετά χρόνια.

Σε στυλ mules ή στην strappy εκδοχή τους με τετράγωνο, χοντρό τακούνι, τα τετράγωνα σανδάλια είναι τα must have της φετινής σεζόν και ένα από τα πιο κομψά shoe trends που είδαμε μέσα στο 2020. Στην παρακάτω gallery θα δεις τις δικές μας προτάσεις για να υιοθετήσεις την τάση. Με ένα ζευγάρι square sandals σε καλοκαιρινή πορτοκαλί ή γαλάζια απόχρωση, με το αγαπημένο σου mom jean και ένα λευκό T-Shirt θα είσαι chic και fashionable όλες τις ώρες της ημέρας και το καλοκαίρι. Επίσης καλό θα είναι να επιλέξεις σανδάλια με χαμηλό τακούνι (kitten heels) για να μπορείς να τα φοράς και στο γραφείο -τώρα που όλοι επιστρέφουμε σιγά σιγά- αλλά και στην απογευματινή σου βόλτα.

Σε λίγο καιρό, αφού έχουν ανοίξει και τα εστιατόρια και τα καφέ, θα μπορούμε να γράφουμε και «στη βραδινή σου βόλτα» χωρίς να ακούγεται περίεργο. Μέχρι τότε δημιουργούμε την γκαρνταρόμπα που χρειαζόμαστε για το καλοκαίρι του 2020 και τα square sandals ανήκουν σίγουρα μέσα σε αυτήν.
Δες επίσης: Μπορείς να υιοθετήσεις το maternity look της Katy Perry μόνο με 17 Ευρώ