7 αξέχαστες fashion στιγμές από τα Φιλαράκια

Νατάσσα Σχοινά
7 αξέχαστες fashion στιγμές από τα Φιλαράκια

Μπορεί τα Φιλαράκια να έκαναν reunion, όμως, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις παλιές ενδυματολογικές τους επιλογές.

Την εποχή των 1990s είχαμε πολύ συγκεκριμένα πράγματα να εστιάσουμε την προσοχή μας. Σαφώς ήταν μία δεκαετία στην οποία κυριαρχούσαν τάσεις και «κολλήματα». Στη μόδα, τα prints είχαν την τιμητική τους.

Τα slip dresses και οι φούστες ήταν η Νο1 επιλογή για να νιώσει μία γυναίκα θηλυκή χωρίς να χάσει ούτε λεπτό από την άνεσή της. Και, κάπου στο ενδιάμεσο, είχαμε τη Rachel Green να παίρνει τα ηνία της μόδας τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό.

Προσωπικά, τη λάτρευα τη Rachel. Ως χαρακτήρας, είχε υιοθετήσει ένα πολύ κομψό στυλ με στοιχεία πιο μοντέρνα. Αυτά δεν ορίζονταν μόνο από τις εξωτερικές τάσεις. Τις περισσότερες φορές, το ότι τα φορούσε η Jennifer Aniston στα Φιλαράκια ήταν εκείνο που δημιουργούσε την τάση.

Αλλά δεν ήταν μόνο εκείνη στην παρέα και κάθε άλλο μέλος είχε τα δικά του fashion moments. Με αφορμή, λοιπόν, το Friends Reunion, ανατρέχουμε στις στυλιστικές στιγμές που σίγουρα έχουν μείνει αξέχαστες.

Τα slip dresses της Rachel

friends style

Μετά την εξομολόγησή μου για το fashion girl crush στη Rachel, λογικά δεν απορείς που βρίσκεται πρώτη στη λίστα. Αλλά και πώς να κάνω διαφορετικά; Τα slip dresses είναι τα πιο άνετα φορέματα της αγοράς και δε χρειάζεται να έχεις κάτι άλλο, παρά ένα σανδάλι για να είσαι ανά πάσα στιγμή στην πένα. Δεν είναι τυχαίο το ότι ήταν στη μόδα στα 90s και είναι εξίσου επίκαιρα το 2021.

Παρεμπιπτόντως, δες και τα πιο άνετα και elegant φορέματα για αυτόν τον καιρό

Η τσάντα του Joey

friends style2

Τον αγαπάω τον Joey. Εξαιρετικό που ήθελε να είναι στυλάτος για τη δουλειά, αλλά ψέματα δεν μπορώ να πω. Θα προτιμούσα μία διαφορετική τσάντα, εφόσον ήθελε οπωσδήποτε κάτι να κρατάει. Κατά τα λοιπά, σίγουρα στυλάτος. Δεν μπορείς να πεις.

Το girly στυλ της Jill

friends style3

Το πρώτο πράγμα που σου έρχεται το μυαλό όταν σκέφτεσαι την Jill είναι σίγουρα το attitude της και η κόντρα της με την αδερφή της, Rachel, όμως, δε γίνεται να μην παρατηρήσεις το πιο school girl στυλ της. Δερμάτινες φούστες, άνετα πουλοβεράκια, ζιβάγκο και γενικά ένα πιο μινιμαλιστικό σύνολο, σέξι αλλά πολύ cool.

Οι εντελώς άβολες μπότες της Monica

friends style4

Με κάτι τέτοια παραδείγματα ταυτίζεσαι. Γιατί, ναι, πόσες φορές σου έχει τύχει να σε «χτυπάνε» τα καινούργια σου παπούτσια; Την ένιωσα τη Monica από κάθε άποψη. Φυσικά και δεν μπορείς να αφήσεις το σχέδιο που σε γοήτευσε, αλλά, με τόσο πόνο, αναγκάζεσαι.

Το δερμάτινο παντελόνι του Ross

friends style5

Θα το έλεγα ένα από τα επεισόδια που έχω δει περί τις 20 φορές με το αστείο fashion fail του Ross. Όπως εξελίχθηκε, δηλαδή, γιατί αρχικά ήταν πολύ κομψός και έτοιμος για φωτογράφιση. Με πούδρα και body lotion, βέβαια, η αποτυχία του εγχειρήματος ήταν προδιαγεγραμμένη.

Δε φαντάζεσαι ποια φόρεσε το δερμάτινο παντελόνι του Ross 14 χρόνια μετά

Το over-the-top φόρεμα της Phoebe

friends style7

Η προετοιμασία για την επίσημη εμφάνιση του Ross δεν πήγε και με τον καλύτερο τρόπο. Η μοναδική πανέτοιμη ήταν η Phoebe φορώντας ένα υπέροχο maxi κίτρινο, αλλά κι αυτό δεν είχε καλή κατάληξη. Το φόρεμα λερώθηκε με αποτέλεσμα να βάλει ένα Χριστουγεννιάτικο στολίδι για να κρύψει τον λεκέ. Awkward.

Για περισσότερες ιδέες σχετικά με το πώς να συνδυάσεις τα φορέματά σου, δες ποια είναι τα άνετα puffer sandals

Το εσώρουχο της Phoebe στο φλερτ του Chandler

friends style8

Γκουρού με τους φίλους της η Phoebe Buffay, γκουρού και στο εναλλακτικό στυλ. Χρησιμοποίησε το κόμπλεξ του Chandler με τα γυναικεία σουτιέν για να τον κάνει να ομολογήσει, αλλά, αλήθεια, πώς να μην παρατηρήσεις αυτό το τόσο ιδιαίτερο floral print;

Και, επειδή είμαστε σε mood 90s, δες και 5 items που μπορείς να χρησιμοποιήσεις από τη συγκεκριμένη εποχή στο σήμερα...