Κορίτσια, ας λένε ό,τι θέλουν! Aυτά τα 8 items δεν τα αποχωρίζομαι ποτέ (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Κορίτσια, ας λένε ό,τι θέλουν! Aυτά τα 8 items δεν τα αποχωρίζομαι ποτέ (photos)

Δόξα και τιμή στα πιο αγαπημένα κομμάτια ever που έχω στην γκαρνταρόμπα μου.

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην της αρέσει η μόδα, το shopping και οι ατελείωτες βόλτες στις βιτρίνες των καταστημάτων. Ναι, όλες θέλουμε να είμαστε όμορφες και κομψές γι' αυτό προσπαθούμε να ενημερωνόμαστε πρώτες για όλα τα hot trends και αργότερα να τα ενσωματώνουμε στις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Δεν θα σου πω ψέματα. Ψωνίζω αρκετά συχνά αφού κάθε φορά που βγαίνω στα μαγαζιά εντοπίζω items που μου κεντρίζουν το ενδιαφέρον και αξίζει να προστεθούν στα μελλοντικά μου looks. Ένα νέο τζιν παντελόνι με ωραία εφαρμογή, ένα μαύρο mini φόρεμα με sexy λεπτομέρειες ή ένα μαγιό που δεν μοιάζει με κανένα όσα έχω μέχρι σήμερα, πάντα κερδίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα μου.

Αν στο ενδιάμεσο σκοπεύεις να φύγεις το ΣΚ σε κάποιο νησί κάνε κλικ εδώ για να βρεις τι πρέπει να πάρεις asap μαζί σου.

Υπάρχουν όμως μερικές συνήθειες, στην προκειμένη μερικά πράγματα τα οποία δεν αλλάζουν ποτέ. Καθεμία από εμάς έχει στην κατοχή της ρούχα, αξεσουάρ ή άλλα αντικείμενα με τα οποία την ενώνει μια ξεχωριστή σύνδεση. Για παράδειγμα ένα t-shirt το οποίο σου έκανε δώρο η κολλητή σου ή ένα κολιέ που σου χάρισαν οι συνάδελφοι στο γραφείο έχουν συναισθηματική αξία και σίγουρα ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου.

https://www.instagram.com/p/CEb7QJOg3QJ

Το συγκεκριμένο cropped πουκάμισο το επιλέγω ξανά και ξανά τα τελευταία 3 χρόνια και με έχει συντροφεύσει σε πολλές, διαφορετικές στιγμές.

Οι παλιές αγάπες δεν πεθαίνουν

H αλήθεια είναι πως κάνω ξεκαθάρισμα και οργάνωση ντουλάπας όσο πιο συχνά μπορώ ωστόσο υπάρχουν μερικά κομμάτια που ειλικρινά δεν θέλω ποτέ να αποχωριστώ. Είναι καιρός άλλωστε να μάθουμε να αξιοποιούμε όσα έχουμε στην ντουλάπα μας, να αποφεύγουμε τις σπατάλες και να απολαμβάνουμε τη ζωή στο έπακρο.

Κάνε κλικ εδώ για να ανακαλύψεις πώς μπορείς να φοράς σήμερα τα ρούχα που είχες στο σχολείο.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα όσα δεν πρόκειται να αποχωριστώ άμεσα (οκ, ίσως και ποτέ):