Το Φεστιβαλ Βενετίας 2021 άρχισε με αέρα κλασικού Hollywood

Νατάσσα Σχοινά
Το Φεστιβαλ Βενετίας 2021 άρχισε με αέρα κλασικού Hollywood

Penélope Cruz, Helen Mirren, Adriana Lima, κ.α., διεκδίκησαν την πρωτιά στις καλύτερες εμφανίσεις του red carpet #VeniceFilmFestival

Λάμψη, κομψότητα, γοητεία στη διαχρονική της έννοια και αέρας κλασικού Hollywood. Αυτός ο συνδυασμός χαρακτηριστικών είναι που σου έρχεται στο μυαλό βλέποντας τις πρώτες εμφανίσεις που κατέφτασαν την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ Βενετίας 2021 στο red carpet.

Το Αρχαιότερο Φεστιβάλ Κινηματογράφου που διεξάγεται παραδοσιακά αρχές Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη στο νησί Λίντο στη Βενετία προβάλλει τις ταινίες του στο ιστορικό Palazzo del Cinema. Πριν, όμως, οι καλεσμένοι φτάσουν στις πόρτες του, περνούν από τα φλας των φωτογράφων που αστράφτουν πάνω τους και παραδίδουν στο κοινό διαδικτυακά το πιο εντυπωσιακό θέαμα.

Το Φεστιβάλ Βενετίας 2021Το φετινό Φεστιβάλ, μετά από την επέλαση της πανδημίας, βρήκε τον τρόπο να διεξαχθεί με φυσική παρουσία αφήνοντας μεγάλα ονόματα, όπως η Penélope Cruz και η Helen Mirren, να πάρουν τον λόγο και να καταπλήξουν με τις επιβλητικές δημιουργίες που επέλεξαν.

venice film festival looks11

Η Helen Mirren με Dolce & Gabbana

Είδαμε το Dolce & Gabbana Alta Moda Show! Μία baroque μελωδία με βασίλισσα την JLo (video + photos)

venice film festival looks4

Η Penélope Cruz με Chanel

venice film festival looks10

Η Sara Sampaio με Armani Privé

venice film festival looks9

Η Adriana Lima με Etro

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες stop-the-press εμφανίσεις.

DPG Network