Οδηγός Αγοράς: 10 παντελόνια με χρώμα που θα αναβαθμίσουν τα winter looks σου

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 παντελόνια με χρώμα που θα αναβαθμίσουν τα winter looks σου

Αυτά τα Χριστούγεννα είναι ιδανικά για να βάλεις «μικρές νότες αισιοδοξίας» (aka χρώμα) στην γκαρνταρόμπα σου!

Faux leather pants, φαρδιές παντελόνες σε ψηλόμεση γραμμή, skinny παντελόνια σε έντονες αποχρώσεις, κλασικά σε straight ύφος, είναι μερικά μόνο από τα σχέδια παντελονιών που μπορείς να φορέσεις τις ημέρες των εορτών αν θες να εντυπωσιάσεις με το στυλ σου αλλά ταυτόχρονα να είσαι άνετη και πρακτικά ντυμένη. Το μυστικό πίσω από αυτή σου την επιλογή; Δεν θα φορέσεις πάλι ένα παντελόνι σε συνηθισμένη μαύρη, καφέ ή μπλε απόχρωση, αλλά ένα σε έντονο χρώμα που θα κάνει τη διαφορά στο look σου. Από τη στιγμή που στα φετινά Ρεβεγιόν το ζητούμενο είναι να περάσουμε καλά και να βρεθούμε πάλι με τους κοντινούς μας ανθρώπους, δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνουμε over styling: με ένα χρωματιστό παντελόνι και ένα top σε neutral απόχρωση (ή και σε έντονη για color blocked looks).

Life in colors

keep toss

Το σωστό παντελόνι με χρώμα για εσένα θα το βρεις στην παρακάτω gallery και δεν έχεις παρά να το συνδυάσεις με ένα μακρύ κιμονό, με ένα πουκάμισο, με ένα πουλόβερ με κεντήματα ή με μία μακρυμάνικη μαρινιέρα. Ολοκλήρωσε το look σου με τα αγαπημένα σου κοσμήματα, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια και το κόκκινο κραγιόν που σου χαρίζει αυτοπεποίθηση και είσαι έτοιμη για να καλωσορίσεις το 2022 μέσα στο πιο stylish outfit.

Keep or Toss: Ποιες τάσεις κρατάμε και ποιες «πετάμε» από το 2021;

Eμείς βρήκαμε, για εσένα, παρακάτω τα δέκα πιο cool σχέδια της αγοράς και σου προτείνουμε ένα από αυτά τα παντελόνια να είναι το δικό σου δώρο στον εαυτό σου. Για να σε επιβραβεύσεις για όσα «άντεξες» τη χρονιά που φεύγει αλλά και να κάνεις μία νέα, fashionable αρχή για το νέο έτος που έρχεται. Καλά Ψώνια!


ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτα Χριστούγεννα με την οικογένεια του συντρόφου σου; 10 items για να τους εντυπωσιάσεις

Αυτές είναι οι κορυφαίες καμπάνιες μόδας για το 2021

I. Kourbela: Γεωμετρικές γραμμές, όγκος & κομψά φορέματα σε μία συλλογή γεμάτη statement κομμάτια