Οδηγός Αγοράς: 10 μαύρα παντελόνια που κολακεύουν κάθε σωματότυπο

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 μαύρα παντελόνια που κολακεύουν κάθε σωματότυπο

Aυτό το κλασικό fashion item δεν πρέπει να λείπει από καμία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα.

mauro fardu panteloni

Aν είσαι οπαδός του κλασικού ντυσίματος και των διαχρονικά κομψών αγορών τότε θα έχεις ήδη αρκετά tailored πανωφόρια, κάποια «μικρά μαύρα φορέματα» και μερικές chic tote bags στην γκαρνταρόμπα σου. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η λίστα με classic pieces ολοκληρώνεται εδώ. Ένα μαύρο, σοφιστικέ παντελόνι, σε φαρδιά ή straight γραμμή, πρέπει να συμπληρωθεί asap στην shopping list σου για το 2022 και με αυτό να δημιουργήσεις power suits για το γραφείο αλλά και casual looks για τη βόλτα σου, φορώντας το με πουλόβερ, ζακέτες, ακόμα και φούτερ.

Το «σωστό μαύρο παντελόνι» είναι key piece για τις καθημερινές σου εμφανίσεις και τη νέα σεζόν και το χρωστάς στον εαυτό σου το να βρεις ένα καλοραμμένο, ψηλόμεσο κομμάτι -με πιέτες κατά προτίμηση στην περιοχή των γοφών- που θα αποκτήσεις τώρα και θα φοράς για μια ζωή. Δώσε έμφαση στο σωστό μήκος και φάρδος, αν δεν είσαι fan των πολύ στενών ρούχων- και σκέψου δεκάδες style combos που μπορείς να δημιουργήσεις με βάση το νέο σου, μαύρο παντελόνι.

How to wear

oikonomakou

Συνδυάζεται με λευκό πουκάμισο και μαύρο σακάκι για κομψά office outfits, με knitwear για τις off duty στιγμές σου, με crop top και biker jacket για τις βραδινές εμφανίσεις σου. Επίσης ένα τόσο διαχρονικό ρούχο μπορείς να το φορέσεις και με πιο εκκεντρικά κομμάτια, όπως ένα ζευγάρι dad sneakers ή baseball hat και bomber jacket και να δημιουργήσεις ένα mix&match σύνολο με athleisure στοιχεία και κλασική αισθητική.

Oδηγός Αγοράς: 10 cozy πουλόβερ για τις πρώτες ημέρες του 2022

Παρακάτω διαλέξαμε για εσένα τα δέκα καλύτερα μαύρα παντελόνια της αγοράς για να διαλέξεις όποιο ταιριάζει στο στυλ και στον σωματότυπό σου και για να ξεκινήσεις με μία «σωστή» fashion επένδυση τη νέα χρονιά. Καλά Ψώνια!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτα Χριστούγεννα με την οικογένεια του συντρόφου σου; 10 items για να τους εντυπωσιάσεις

Αυτές είναι οι κορυφαίες καμπάνιες μόδας για το 2021

I. Kourbela: Γεωμετρικές γραμμές, όγκος & κομψά φορέματα σε μία συλλογή γεμάτη statement κομμάτια