Οδηγός Αγοράς: Όλα τα jeans που πρέπει να αγοράσεις στις εκπτώσεις

Οδηγός Αγοράς: Όλα τα jeans που πρέπει να αγοράσεις στις εκπτώσεις

Baggy, flare, straight, skinny... τώρα είναι η ευκαιρία να βάλεις ένα ακόμα denim παντελόνι στην γκαρνταρόμπα σου.

Oι συννεφιασμένες μέρες έξω μας κάνουν να σκεφτόμαστε δύο πράγματα: κοντινές αποδράσεις που μπορούμε να προγραμματίσουμε για να νικήσουμε τη «μελαγχολία μετά τις γιορτές» και shopping για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας τώρα που ξεκινούν οι εκπτώσεις. Και αφού περιηγηθούμε στα cozy hoodies που βλέπουμε στα αγαπημένα μας e-shops, ας κάνουμε μία στάση και στα νέα denim παντελόνια της σεζόν που είναι all season αλλά ταυτόχρονα είναι πρακτικά και κομψά και φοριούνται μέσα και έξω από το σπίτι.

Οnline Shopping

outfit gumnastikis

Tο τελευταίο διάστημα περνάμε -και πρέπει να περνάμε- πολλές ώρες στο σαλόνι του σπιτιού μας και στην οθόνη του υπολογιστή μας κάνοντας το ηθικά σωστό και υπεύθυνο, δουλεύοντας δηλαδή σε καθεστός τηλεργασίας. Αυτοπεριοριζόμαστε ώστε να προστατέψουμε τον εαυτό μας αλλά και τους γύρω μας από την εξάπλωση του κορωνοϊού και της μετάλλαξης Όμικρον, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να περνάμε καλά για όσο κρατήσει αυτή η άτυπη «καραντίνα». Και μέσα στο πλαίσιο της ατομικής μας διασκέδασης είναι σίγουρα και το online shopping των jeans που τόσο αγαπάμε.

Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο Instagrammable outfits γυμναστικής τη νέα χρονιά (shopping list)

Αν θες, λοιπόν, να επενδύσεις αυτή την εποχή, σε ρούχα που θα φοράς ολόκληρο τον χρόνο ανεξαρτήτως καιρού αλλά και διάθεσης, τότε τα denim παντελόνια είναι μονόδρομος για εσένα. Τα straight jeans -στην cropped ή τη μακριά εκδοχή τους, με σκισίματα ή χωρίς, σε light blue ή dark απόχρωση- είναι το είδος του παντελονιού που κολακεύει όλους τους σωματότυπους και φοριέται κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το ίδιο ισχύει και για τα slouchy αλλά και τα flare παντελόνια που θα βρεις στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς. Διάλεξε ποιο θες να εντάξεις τώρα στην γκαρνταρόμπα σου και… Καλά Ψώνια!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτα Χριστούγεννα με την οικογένεια του συντρόφου σου; 10 items για να τους εντυπωσιάσεις

Αυτές είναι οι κορυφαίες καμπάνιες μόδας για το 2021

I. Kourbela: Γεωμετρικές γραμμές, όγκος & κομψά φορέματα σε μία συλλογή γεμάτη statement κομμάτια