Δεν μπορείς να αποφασίσεις ποια τσάντα να αγοράσεις; Το ζώδιό σου θα σου δώσει την απάντηση

Sabine Camhi
Δεν μπορείς να αποφασίσεις ποια τσάντα να αγοράσεις; Το ζώδιό σου θα σου δώσει την απάντηση

Η απάντηση είναι γραμμένη στ'  άστρα!

Αν θέλεις να φρεσκάρεις την γκαρνταρόμπα σου, το πιο εύκολο πράγμα που μπορείς να κάνεις για ξεκίνημα είναι να επενδύσεις σε μια καινούργια τσάντα. Είναι γνωστό πως οι γυναίκες λατρεύουν τις τσάντες. Αυτό είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ, που είναι παράλληλα στυλάτο και κομψό, και δεν είναι λίγα τα κορίτσια της μόδας που επιλέγουν να δημιουργήσουν μία μεγάλη συλλογή από αυτά τα κομμάτια. Γι’ αυτό, είναι πιθανό να έχεις περάσει αρκετό χρόνο προσπαθώντας να βρεις την κατάλληλη για σένα.


https://www.instagram.com/p/CYzJoqopuk4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι τσάντες σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου

Ωστόσο, η απάντηση βρισκόταν πάντα μπροστά σου. Λαμβάνοντας υπόψιν μας ότι μας αρέσει πολύ η αστρολογία, υπάρχει ένας συγκεκριμένος τύπος τσάντας που ταιριάζει στην προσωπικότητά, το στυλ και τον τρόπο ζωής σου. Και να μην πιστεύεις σε αυτά όμως, αναμφισβήτητα μπορείς να μάθεις πολλά για τον εαυτό σου με βάση το ωροσκόπιό σου.

laptop_bags.jpg

8 laptop bags για εσένα που θες να γυρνάς με τον υπολογιστή σου στην πόλη

Είσαι ένας φιλόδοξος Κριός; Επίλεξε την χιαστί Cassette του οίκου Bottega Veneta σε έντονο χρώμα για να ξεχωρίσεις. Ή ίσως είσαι Καρκίνος που αγαπά ό,τι είναι διαχρονικό και ευρύχωρο. Σε αυτήν την περίπτωση σου προτείνουμε μια τσάντα Telfar. Και μετά έχουμε και τον εκθαμβωτικό Ζυγό, που έλκεται προς το φρέσκο και μοναδικό: το Etta style του brand Khaite σε suede θα σου ταιριάξει σίγουρα.

Αν πιστεύεις λοιπόν στα ζώδια, όπως και εμείς, συνέχισε στην gallery παρακάτω για να μάθεις ποια τσάντα αποφάσισε η μοίρα πως είναι η καλύτερη για σένα. Τσέκαρε και, αν δεν την έχεις, ώρα για ψώνια!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @xeniaadonts

Διάβασε επίσης: