Οδηγός αγοράς: Δέκα πουκάμισα με χρώμα για bold εμφανίσεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Δέκα πουκάμισα με χρώμα για bold εμφανίσεις
Photo Credit: Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Το ιδανικό ταίρι για τα παντελόνια του γραφείου είναι ένα πουκάμισο τόσο ιδιαίτερο, όσο και εσύ.

Ένα πουκάμισο είναι ένα πολυεργαλέιο για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Προσωπικά άργησα να το καταλάβω, κυρίως γιατί είχα συνδέσει το πουκάμισο στα μαθητικά μου χρόνια με τη στολή που φοράγαμε στο σχολείο, οπότε το λευκό ήταν το πρώτο χρώμα που μου ερχόταν στο μυαλό, όταν άκουγα τη λέξη πουκάμισο. Ένα item που είχε δημιουργηθεί για να συμπληρώνει ένα look και όχι για να πρωταγωνιστεί. Τουλάχιστον αυτό πίστευα τότε. Αργότερα κατάλαβα την αξία του κλασικού, λευκού, ανδρόγυνου πουκάμισου στη ζωή μου, αλλά πολύ περισσότερο των πολύχρωμων, printed ή μη, πουκαμίσων που μπήκαν σιγά-σιγά στη ντουλάπα μου.

Φυσικά, τα πρώτα σχέδια ήταν από vintage ή second hand καταστήματα, όπου δεν είχα το ρίσκο του μεγάλου budget, μιας και δεν είχα ακόμη καταλήξει με τους πειραματισμούς στο στυλ μου. Έπειτα, αφού ξεκαθάρισα τα δικά μου αγαπημένα styles και shapes, απευθύνθηκα στα αγαπημένα brands, όπου και είδα ότι κεφάλαιο πουκάμισο μόλις είχε ανοίξει για μένα.

Οδηγός αγοράς: 10 μαύρα σακάκια σε έκπτωση για να αποκτήσεις το πιο stylish staple της ντουλάπας σου

shirts_color-(5).jpg
shirts_color-(6).jpg

Το θετικό με τα πουκάμισα είναι πως αν και πρόκειται για ένα κλασικό κομμάτι, πλέον τα shapes, τα χρώματα και οι ποιότητες τους έχουν γίνει άκρως ενδιαφέρουσες. Αγαπάς το χρώμα; Τα neon και οι λαμπερές αποχρώσεις είναι εδώ για σένα. Θέλεις λίγο glamour; Οι διαφάνειες, τα κεντήματα, οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες και τα τρουκς και τα φτερά θα κάνουν και το πιο απλό πουκάμισο το it item της ντουλάπας σου. Θέλεις να ακολουθήσεις τα vibes των 70s και 60s; Τότε τα prints είναι η κατάλληλη επιλογή για σένα.

shirts_color-(4).jpg

Αν θέλεις να επενδύσεις στα πουκάμισα και να προσθέσεις άλλο ένα item στη συλλογή σου, τότε ένα item σε έντονο χρώμα πρέπει να είναι η πρώτη σου επιλογή. Γιατί τα bold χρώματα είναι η απόλυτη τάση του 2023, ενώ παράλληλα αν διαλέξεις μία σπάνια απόχρωση θα έχεις αυτόματα ένα statement πουκάμισο, που θα παραμείνει διαχρονικά στη λίστα με τα πιο αγαπημένα σου ρούχα. Πράσινο, κόκκινο, φούξια και ροζ, λαμπερό μπλε και κίτρινο είναι μόνο κάποια από αυτά. Ας μην ξεχνάμε, όμως, και τα prints. Παρακάτω σου έχουμε τα πιο inspiring items της αγοράς.

shirts_color-(3).jpg

Editor's choices: