Rom-coms season: Γιατί οι αγαπημένες μας κομεντί γίνονται η έμπνευση των χειμερινών μας εμφανίσεων;

Ναταλία Κατσακιώρη
Rom-coms season: Γιατί οι αγαπημένες μας κομεντί γίνονται η έμπνευση των χειμερινών μας εμφανίσεων;
NOTTING HILL, Julia Roberts, 1999

Είσαι για comfort watching; Και comfort styling;

Ήρθε η εποχή που περιμέναμε. Αυτή η εποχή που το βράδυ μας θα μας βρει στον καναπέ μας, με μια κουβερτούλα στα πόδια και την αγαπημένη μας ταινία να παίζει. Και όταν λέμε ταινία προφανώς και εννούμε τις rom-coms των 90s και 00s. Αυτές που προσφέρονται για comfort watching και μας βάζουν και πάλι στη νοσταλγική ατμόσφαιρα των δύο αγαπημένων μας δεκαετιών, οι οποίες by the way πρωταγωνιστούν και στις τάσεις της σεζόν. Οπότε τι καλύτερο από το να πάρουμε και πάλι έμπνευση από τις αγαπημένες μας ηρωίδες, που διαμόρφωσαν ως ένα βαθμό και τη σημερινή μας αισθητική, τώρα που μπαίνει ο χειμώνας και έχουμε ανάγκη από το σωστό inspo.

Η 6η σεζόν του Crown έκανε πρεμιέρα και η Elizabeth Debicki φόρεσε το δικό της revenge dress

6 rom-coms που θα εμπνεύσουν το στυλ μας.

You 've got mail

Οι ρομαντικές κομεντί με τη Meg Ryan και τη Νέα Υόρκη είναι κάτι σαν must για τα χουχουλιάρικα βράδια του χειμώνα. Ειδικά η συγκεκριμένη ταινία με την αγαπημένη ηθοποιό στο ρόλο της ρομαντικής ιδιοκτήτριας ενός βιβλιοπωλείου μας ταξιδεύει στις πιο όμορφες γωνιές του Manhattan. Τα χοντρά της πουλόβερ, οι κοντές φούστες και τα πουκάμισα κουμπωμένα μέχρι το λαιμό ήταν το σήμα κατατεθέν της.

MV5BNmEyYjM5NmUtNWVlOC00Yjk0LWI0NGItODIzMmQwM2NjNGI4XkEyXkFqcGdeQXVyOTc5MDI5NjE@._V1_.jpg

Notting Hill

Από τις πιο ρομαντικές ταινίες όλων των εποχών, που τη βλέπεις πάντα τις Κυριακές ή ένα μοναχικό Σαββατόβραδο. Φυσικά, η Julia Roberts ήταν εκεί στα πιο όμορφά της, ενώ το iconic σύνολό της με το μαύρο δερμάτινο σακάκι, τα δίπατα Vans και το μαύρο μπερέ είναι ένα από τα αγαπημένα των Genzers.

MV5BNmQyMWM2MmUtNzkyOS00NjVmLTk4MDEtODYzM2NjYjZhYWNlXkEyXkFqcGdeQXVyMDc2NTEzMw@@._V1_.jpg

Bend it like Beckham

H πρώτη εμφάνιση της Keira Knightley στη μεγάλη οθόνη και μία από τις δικές μου αγαπημένες ταινίες με το καλύτερο 00s, εφηβικό στυλ που έχεις δει. Το κούρεμα της Knightley, τα ζακετάκια με τα φερμουάρ και η σκηνή από τη βραδινή έξοδο των πρωταγωνιστών με τα λαμπερά chockers θα σε ξαναβάλουν στον παλμό της δεκαετίας.

MV5BYzJmMWQ2MGItOTQ1Mi00OTYwLWI5N2MtZDNkN2RkZDk3MjE3XkEyXkFqcGdeQXVyOTc5MDI5NjE@._V1_.jpg

13 going on 30

Τα χρώματα σε αυτή την ταινία γίνονται πιο ζωηρά, τα φορέματα γίνονται πιο mini και τα μαλλιά απογειώνουν το γνωστό χτένισμα «συντριβανάκι» που κάναμε εκείνη την εποχή. Η συγκεκριμένη ταινία μας δίνει το τέλειο inspo για τα βραδινά, θηλυκά μας outfits και μας θυμίζει εκείνα τα τέλεια mules με τα λεπτά λουράκια, που είχαν κατακλύσει το street style.

MV5BZDc1MTJjYzUtYjdkNy00ZmIzLWEzNTctZjRhYjIwYzYzMTY2XkEyXkFqcGdeQXVyOTc5MDI5NjE@._V1_.jpg

Maid in Manhattan

Η JLo όπως τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε. Με τα φανταστικά μαλλιά μιας γνήσιας Λατίνας φόρεσε το creamy white χρώμα του Upper East Side, χωρίς να παραλείψει τους χρυσούς της κρίκους, οι οποίοι εκείνοι την εποχή δεν ήταν ένα κόσμημα που άνηκε στην υψηλή αισθητική. Από τις πιο ωραίες της εμφανίσεις και η βραδιά του χορού, με τo strapless gown.

MV5BZTkxMjVkNjEtMmQwOS00MjE4LWI0N2QtOTc4OTRhYTU1NzhjXkEyXkFqcGdeQXVyNTI4MjkxMDE@._V1_.jpg

When Harry Met Sally

Για αυτή την ταινία και μόνο θα μπορούσαμε να γράψουμε έναν ολόκληρο στυλιστικό οδηγό. Η Sally της μεγάλης οθόνης έδωσε μια νέα μορφή στις γυναίκες των rom-coms, γιατί εκτός από την άψογη εμφάνισή της απέκτησε και αυτές τις μικρές νευρώσεις, που την κάνουν μοναδική. Χοντρά πουλόβερ, μάλλινα σακάκια και δερμάτινες τσάντες ταχυδρόμος είναι αυτές ακριβώς οι επιλογές που την έχουν κάνει style icon.

MV5BYzlmMDA3MTktZTA0MC00ZmI5LWE1M2UtYzY4MWU2YThiNTMzXkEyXkFqcGdeQXVyOTc5MDI5NjE@._V1_.jpg