Κολάν, φούτερ και δερμάτινο jacket:Η Σοφία Καρβέλα με το μόνο outfit που θέλουμε για αυτή τη Δευτέρα

Κολάν, φούτερ και δερμάτινο jacket:Η Σοφία Καρβέλα με το μόνο outfit που θέλουμε για αυτή τη Δευτέρα

Ένα άνετο look για να ξεκινήσει μια easy going εβδομάδα.

Κάθε Δευτέρα λέμε το καλή εβδομάδα και η αλήθεια είναι ότι το πόσο καλή μπορεί να είναι μια εβδομάδα εξαρτάται από πολλά. Την κίνηση, τον καιρό, τις υποχρεώσεις μας αλλά και το πόσο άνετα αισθανόμαστε μέσα στα ρούχα μας. Γιατί η γκαρνταρόμπα μας και τα ρούχα που φοράμε είναι βασικό στοιχείο της ψυχολογίας μας. Μπορούν να μας απογειώσουν ή να μας κάνουν να νιώσουμε άβολα από τη στιγμή που θα βγούμε από το σπίτι μας. Αυτή την κάπως φθινοπωρινή, λοιπόν, Δευτέρα θέλουμε κάτι cozy και απόλυτα πρακτικό, κάτι που θα μας κάνει να αφήσουμε το σπίτι και να βγούμε στους δρόμους με στυλ και άνεση.

https://www.instagram.com/p/Cx60MZjNO_o/

Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα fancy κολάν μαζί με ένα πρωτότυπο, fashionable jacket και ένα ζευγάρι sneakers; Ναι, αλλά κολάν τη Δευτέρα; Η αλήθεια είναι ότι το χαλαρό athleisure style είναι συνυφασμένο στο μυαλό μας με τα Σαββατοκύριακα. Καιρός να τα βάλεις και στις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας μας, παίρνοντας έμπνευση από τη Σοφία Καρβέλα και το iconic casual chic στυλ της.

Η maxi φούστα είναι η πιο άνετη εναλλακτική στα παντελόνια μας -6 σχέδια για να δοκιμάσεις

Κολάν + jacket: Η Σοφία Καρβέλα έχει το combo της Δευτέρας.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά όταν είσαι η Σοφία Καρβέλα, όταν έχεις μια τόσο προσεγμένη ντουλάπα και το mix and match είναι το δικό σου middle name. Να πούμε ότι μια ματιά στον προσωπικό λογαριασμό της Σοφίας Καρβέλα στο Instagram θα σου δώσει έμπνευση με πάρα πολλούς τρόπους και θα σε κάνει να δεις με άλλα μάτια τα ρούχα που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου. Και αυτή είναι η πραγματική ομορφιά της μόδας και του styling, που δεν χρειάζεται διαρκώς να δίνεις το budget σου σε νέες αγορές.

https://www.instagram.com/p/CyoOj-2uSpR/

Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, η Σοφία έκανε ένα look με κολάν σε λύκρα, σε ένα ιδιαίτερο μωβ-δαμασκηνί χρώμα, το οποίο συνδύασε με μαύρο hoodie με κουκούλα, ασπρόμαυρα sneakers, χοντρές αθλητικές κάλτσες μέχρι τη γάμπα και ένα πανωφόρι κόντρα στην όλη αισθητική του outfit. Μιλάμε για ένα croco, biker jacket με μεγάλα πέτα και shiny υφή, ενώ η κόκκινη cross body τσάντα της με αλυσίδα, έβαλε λίγο χρώμα σε ένα κατά τα άλλα σκούρο, winter look.