Τα καλύτερα front row looks από την MFW-Kendall Jenner, Julia Roberts και Rosalia βρέθηκαν στα shows

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα καλύτερα front row looks από την MFW-Kendall Jenner, Julia Roberts και Rosalia βρέθηκαν στα shows
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Ήταν μια εβδομάδα γεμάτη συγκλονιστικά shows. Όλες οι κυρίες που βρέθηκαν στην πρώτη σειρά τους.

Η φετινή Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου ήταν ίσως από τις πιο εντυπωσιακές των τελευταίων χρόνων. Με τα ιταλικά brands να πρωταγωνιστούν στους trend setters της παγκόσμιας βιομηχανίας και το ντεμπούτο του Sabato De Sarno στον οίκο Gucci να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα του διεθνή τύπου, δεν ήταν λίγες οι κυρίες που βρέθηκαν στα front rows του Μιλάνου και μας χάρισαν ultra stylish εμφανίσεις.

Στο show του Giorgio Armani είδαμε τη μούσα του Cate Blanchett, με ολόμαυρη, ολόσωμη φόρμα. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φωτογραφήθηκε μαζί με το σχεδιαστή, με τον οποίο και έχει συνεργαστεί πολλές φορές για τις red carpet εμφανίσεις της, προτιμώντας σύνολα από την Armani Prive συλλογή του.

milan_fashion_week_front-row-(3).jpg

Cate Blanchett και Giorgio Armani

Μία ακόμη σπάνια εμφάνιση ήταν αυτή της Julianne Moore, η οποία εμφανίστηκε στο show του οίκου Bottega Veneta με total look από τον Matthieu Blazy, επιλέγοντας το περίφημο leather denim παντελόνι του οίκου και ένα overshirt σε cozy καρό.

Italy Bottega Veneta Spring Summer 2024 Front Row

Η Julianne Moore στο show του οίκου Bottega Veneta. (AP Photo/Antonio Calanni)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Πες αντίο στη mini φούστα -Τα hot pants θα γίνουν η νέα τάση που θα λατρέψουν τα πόδια σου

Οι οίκοι Fendi, Gucci και Prada είχαν τα πιο εντυπωσιακά front rows.

To τελευταίο catwalk του οίκου Fendi ήταν μια πρόσκληση του Kim Jones στους αγαπημένους του φίλους. Έτσι, δήλωσε τουλάχιστον ο ίδιος στους δημοσιογράφους, που ζήτησαν δηλώσεις αμέσως μετά τη λήξη του catwalk. Και ήταν πράγματι όλες εκεί. Kate Moss, Linda Evangelista, Demy Moore, Cara Delevingne και πολλές ακόμη. Όλες τους με total Fendi looks, ήταν άκρως θηλυκές και sexy.

Eξίσου εντυπωσιακό ήταν και το front row του οίκου Gucci, μιας και ένα τόσο δυνατό catwalk, το πρώτο που δημιουργήθηκε δια χειρός Sabato De Sarno, ήταν αναμενόμενο να έχει και μια αντίστοιχα δυνατή λίστα προσκεκλημένων. Η Julia Roberts αποτελεί σίγουρα έκπληξη, μιας και δεν την έχουμε συνηθίσει ανάμεσα στο fashion crowd, αλλά η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα outfit με έμπνευση από «Pretty Woman», επιλέγοντας ένα short suit σε γκρι απόχρωση.

Italy Gucci Spring Summer 2024 Arrivals

Η Julia Roberts στο show του οίκου Gucci. (AP Photo/Luca Bruno)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

To front row του οίκου Gucci:

Ωστόσο, τα δύο shows που συγκέντρωσαν τις περισσότερες προσωπικότητες της διεθνούς σκηνής ήταν σίγουρα αυτά των Boss και Prada. Από τη μία έχουμε τον οίκο Boss, ο οποίος έχει μπει για τα καλά στο μαραθώνιο του rebranding με shows και καμπάνιες με μοντέλα όπως η θρυλική Naomi Campbell να συμμετέχουν στα catwalks και τις φωτογραφίσεις τους.

milan_fashion_week_front-row-(17).jpg

Suki Waterhouse & Ariana DeBose

milan_fashion_week_front-row-(4).jpg

Naomi Campbell

Από την άλλη έχουμε την trend setter Prada, που έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα όλων μας, γιατί κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το εκπληκτικό αποτέλεσμα που μας παρουσιάζει κάθε φορά το δίδυμο Miuccia Prada και Raf Simons. Φέτος ήταν κυριολεκτικά όλοι εκεί. Από την Kylie Jenner και την Emma Watson, μέχρι την Scarlett Johansson και την Rosalia.

https://www.instagram.com/reel/CxleT-8Ibt2/

Κάποια από τα front row looks που ξεχώρισαν στα υπόλοιπα shows: