Cher, Rosalia, Linda Evangelista, Natalie Portman: To front row του PFW είχε τις μεγαλύτερες stars

Ναταλία Κατσακιώρη
Cher, Rosalia, Linda Evangelista, Natalie Portman: To front row του PFW είχε τις μεγαλύτερες stars

Όλες οι παρουσίες που ξεχώρισαν στα shows του Παρισιού. Τα φλας έξω από τα catwalks πήραν φωτιά.

Οι παρουσίες των celebrities στα fashion shows είναι πλέον ένας βασικός παράγοντας των fashion weeks. Ειδικά όταν μιλάμε για το Paris Fashion Week και τα μεγαλύτερα shows της σεζόν, όλοι ξέρουμε ότι οι A-listers που θα φτάσουν στη γαλλική πρωτεύουσα θα είναι πολλοί και άκρως εξεζητημένοι. Και φυσικά δεν πέσαμε έξω. Από τους αστέρες της έβδομης τέχνης, τους πρωταγωνιστές της pop σκηνής, μέχρι όλες τις κορυφαίες influencers των social media, τα πρόσωπα που πέρασαν από τα front rows ήταν κίνησαν το ενδιαφέρον του δειθνούς τόπου και σε πολλές περιπτώσεις έκλεψαν την παράσταση από τις ίδιες τις συλλογές.

Chloé FW24: Το ντεμπούτο της Chemena Kamali επανέφερε την ιδέα του Chloé girl στο catwalk

Όλες οι λεπτομέρειες από τα front rows των ημερών.

Christian Dior

Ένας από τους πιο κλασικούς οίκους που έχει όμως κερδίσει την καρδιά και πολλών νέων celebrities, όπως είναι η Rosalia, η οποία παρακολούθησε το τελευταίο του show με το Stylenotcom να μεταδίδει την άφιξή της. Η Rihanna δεν ήταν αυτή τη φορά ανέμεσα στα μεγάλα ονόματα της ημέρας, αλλά στη θέση της είδαμε τις Jennifer Lawarence, Natalie Portman και Elizabeth Debicki, ενώ στο κοινό βρέθηκε και η Deva Cassel, το αγαπημένο nepo baby της μόδας.

Dior-cel-F24-005.jpg

Rosalia

Dior-cel-F24-030.jpg

Natalia Portman

Saint Laurent

Στο συγκεκριμένο show το name dropping είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό. Ο Anthony Vaccarello έχει πολλές καλές φίλες σε όλο τον κόσμο, οι οποίες τον τιμούν διαχρονικά με την παρουσία τους.

Photo-by-SAINT-LAURENT-on-February-28-2024.-May-be-an-image-of-1-person-makeup-chaise-lounge-and-text..jpg

Zoe Kravitz

Εκτός, όμως, από τα ονόματα που περιμέναμε (βλέπε Zoe Kravitz και Diane Kruger), στο fornt row του Saint Laurent είδαμε και όλα τα super models των 90s: την Kate Moss, την Linda Evangelista και τα Eva Herzigová.

Acne Studios

Η Emily Ratajkowski ταξίδεψε στο Παρίσι για να παραβρεθεί και όχι να περπατήσει στο show των Αcne Studios και φυσικά το buzz που έγινε με την άφιξή της ήταν μεγάλο. Ανάμεσα στις προσωπικότητες που παρακολούθησαν το catwalk ήταν και η Juliette Binoche, η οποία έκανε μια φανταστική εμφάνιση με trench coat και baggy jeans.

https://www.instagram.com/p/C38hVdKtAHs/

Balmain

Η Cher και ο σύντροφός της Alexander Edwards έχουν γίνει το talk of the town. Όχι μόνο γιατί είναι ένα ζευγάρι με μεγάλη διαφορά ηλικίας (κάτι που ως γνωστόν σχολιάζεται με μανία από τον τύπο), αλλά γιατί έφτασαν ντυμένοι ασορτί με denim και μαύρο σακάκι στο show του οίκου Balmain. Μαζί τους είδαν το show και άλλα ονόματα, όπως η Serena Williams.

Balmain-cel-F24-026.jpg

Cher και Alexander Edwards

Isabel Marant

Ένα sexy γαλλικό brand δεν θα μπορούσε παρά να έχει και το αντίστοιχο κοινό. Είναι το μόνο show στο οποίο είδαμε μέχρι στιγμής την Ashley Graham.

Chloe

Ένα it girl είναι πάντα it girl. Ο λόγος για την Sienna Miller που μετά τα φανταστικά της pregnancy looks, συνεχίζει να είναι μία από τις πιο όμορφες και stylish παρουσίες. Στο show της Chloe κέρδισε τα φλας δίπλα στη Georgia May Jagger και την Jerry Hall.

https://www.instagram.com/reel/C37Xxa2rN8J/
https://www.instagram.com/reel/C3754UztV_6/