Grace Kelly: Οι πιο iconic εμφανίσεις της πριγκίπισσας του Μονακό

Grace Kelly: Οι πιο iconic εμφανίσεις της πριγκίπισσας του Μονακό

Η πιο elegant σταρ του Χόλιγουντ-πριγκίπισσα θα γινόταν χθες 85 χρονών κι εμείς θυμόμαστε τις πιο λαμπερές στιγμές της.

"Σίγουρα δε σκέφτομαι τη ζωή μου σαν ένα παραμύθι", είχε εξομολογηθεί παλιότερα η Grace Kelly. Η Grace Patricia Kelly, ήταν μια βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και έγινε ακόμη περισσότερο γνωστή ως πριγκίπισσα του Μονακό, όταν παντρεύτηκε το 1956 τον πρίγκιπα Ρενιέ Γ' του Μονακό. Οι κινηματογραφικές επιτυχίες της, αλλά και φυσικά το απαράμιλλο στυλ της, τη χάραξαν στη μνήμη μας ως την πιο κομψή παρουσία του Hollywood, που ενέπνευσε με τις εμφανίσεις της γενιές και γενιές γυναικών ανά τον κόσμο.

7bad1d7e7197da4163797d26630d6284 1

Υπάρχει μια μαγεία στο στυλ της πριγκίπισσας Grace. Κάθε της ντύσιμο απέπνεε μια απλότητα και μια αυθεντική ομορφιά, που μόνο εκείνη μπορούσε να κατακτήσει, ακολουθώντας μόνο τους κανόνες του γυναικείου στυλ. Δεν είναι τυχαίο που η τσάντα "Kelly" του οίκου Hermès που φόρεσε όσο τίποτα άλλο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της για να κρύβει την κοιλιά της, ονομάστηκε έτσι για χάρη της. "Προσωπικά, δε θα πήγαινα πουθενά χωρίς την αγαπημένη μου Hermès μαύρη τσάντα... Για μένα το να βγαίνεις έξω χωρίς αυτή την τσάντα θα φαινόταν σαν να βγαίνεις έξω γυμνός. Σχεδόν έτσι.".

Η Grace Kelly δεν ακολουθούσε τις τάσεις. Αγόραζε ρούχα όταν της άρεσαν και μετά τα φορούσε για χρόνια. Προτιμούσε να παραμένει πιστή σε ένα look, όταν γνώριζε ότι της ταίριαζε σίγουρα. Λάτρευε τα μαργαριταρένια κολιέ, τις γούνες και τα λευκά γάντια, που αποτελούσαν βασικά κομμάτια για εκείνη σχεδόν για όλη της τη ζωή. Το πιο εικονικό της ντύσιμο, που προσπάθησαν να αντιγράψουν χιλιάδες γυναίκες σε ολόκληρο τον πλανήτη, ανάμεσά τους και η Kate Middleton, ήταν βέβαια το νυφικό της, που σχεδίασε η Helen Rose του MGM, μεταφέροντας τη λάμψη του Hollywood στο πριγκιπάτο του Μονακό.

Συγκεντρώσαμε για εσάς τις καλύτερες εμφανίσεις της Grace Kelly, τις οποίες θα δείτε στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Τα 30+1 πιο εμπνευσμένα quotes από τους πιο θρυλικούς ανθρώπους με στυλ

Oscar de la Renta: 20 φορέματα που θα θυμόμαστε για πάντα

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/