Gisele Bündchen: Οι καλύτερες εμφανίσεις της στην πασαρέλα

Gisele Bündchen: Οι καλύτερες εμφανίσεις της στην πασαρέλα

Η καριέρα ενός από τα μεγαλύτερα supermodels του πλανήτη σε φωτογραφίες

Η είδηση πως η Gisele σταματά τις πασαρέλες έκανε πριν από λίγο καιρό το γύρο του κόσμου και το βράδυ της Τετάρτης, η ίδια περπάτησε στο show Colcci στην εβδομάδα μόδας του Sao Paulo και επιβεβαίωσε τις φήμες.

Η "βασίλισσα" της πασαρέλας, το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του πλανήτη, "Το Σώμα", είναι μόνο μερικά από τα παρατσούκλια ενός από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα που πέρασαν ποτέ από τη βιομηχανία της μόδας. Η 34χρονη Βραζιλιάνα καλλονή, μεγάλωσε σε μια οικογένεια με πέντε αδελφές(ανάμεσά τους και μια δίδυμη) και μια σχολική εκδρομή στο Sao Paulo, όταν ήταν μόλις 13 ετών, έμελλε να της αλλάξει τη ζωή. Ένα πρακτορείο μοντέλων την ανακάλυψε, παρακινώντας την να λάβει μέρος στο διαγωνισμό "Elite Look of the Year", όπου βγήκε τέταρτη, ενώ στη συνέχεια έκανε το ντεμπούτο της στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, το 1996.

gisele-bundchen-2006-vogue-16apr15-rex b 592x888 d25f9

Η Gisele με τον Justin Timberlake στο catwalk του show Victoria's Secret, το 2006

Πώς κατάφερε να κατακτήσει τον κόσμο; Το 1997 ο Alexander McQueen την επέλεξε για το πολυσυζητημένο show του με τίτλο "Rain", δίνοντάς της τον τίτλο "Το Σώμα" και εκτοξεύοντας την καριέρα της στα ύψη. Έκτοτε, η Bundchen άνοιξε shows των Marc Jacobs, Michael Kors, Dolce & Gabbana και Valentino, ανάμεσα σε άλλα, πρωταγωνίστησε σε μερικές από τις μεγαλύτερες καμπάνιες οίκων μόδας(όπως η Chanel No5), κέρδισε ένα ζευγάρι "φτερά" από τον οίκο Victoria's Secret" και κατάφερε να γίνει το πρώτο μοντέλο-δισεκατομμυριούχος σε ολόκληρο τον κόσμο! Μας έχει χαρίσει αξέχαστες runway εμφανίσεις κι εμείς για να τιμήσουμε την 20ετή καριέρα της συγκεντρώσαμε τις καλύτερες στιγμές της στην πασαρέλα, τις οποίες θα δείτε στην παραπάνω gallery!