Με την κομψότητα της Jackie και την ποιότητα του Gucci

Με την κομψότητα της Jackie και την ποιότητα του Gucci
Κυκλοφορεί στους γυναικείους ώμους παραπάνω από μισό αιώνα και είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και κλασικές τσάντες στον πλανήτη μόδα.

 

Αρχικά λανσαρίστηκε ως «Constance» και τελικά ονομάστηκε Jackie O (ή Bouvier, όπως ήταν το βαφτιστικό της Jackie Kennedy) προς τιμήν της πρώτης κυρίας της Αμερικής και συζύγου του J.F.Kennedy και μετέπειτα συζύγου του Έλληνα κροίσου Ωνάση επειδή αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας του διάσημου fashion icon της εποχής που φωτογραφήθηκε αμέτρητες φορές κρατώντας μία από τις αγαπημένες της τσάντες Gucci.

Είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές για όλες τις γυναίκες εδώ και μισό αιώνα, αφού κυκλοφόρησε την δεκαετία του 50 και ένα από τα πιο δημοφιλή «oldies» αξεσουάρ, ένα πραγματικά κλασικό αντικείμενο μόδας. Απλή και συνάμα ξεχωριστή και αναγνωρίσιμη και ιδιαίτερη η Bouvier έχει φιγουράρει στους ώμους διάσημων (και μη) γυναικών και είναι μία από τις πρώτες hobo bags. Η αξία της είναι αναλλοίωτη στα χρόνια που κυκλοφορεί και παρά τις αλλαγές που έχει υποστεί στον σχεδιασμό της μέσα στα χρόνια παραμένει ένα κομμάτι με αέρα από το παρελθόν και λειτουργικότητα που ταιριάζει απόλυτα στο παρόν.