Πώς να ντυθείς κομψά τα Χριστούγεννα με ό,τι έχεις ήδη στην ντουλάπα σου

Νατάσσα Σχοινά
Πώς να ντυθείς κομψά τα Χριστούγεννα με ό,τι έχεις ήδη στην ντουλάπα σου

Δε χρειάζεται ούτε κόπος ούτε και το παραμικρό έξοδο.

Τα Χριστούγεννα έρχονται πατροπαράδοτα ως εποχή με πολλή λάμψη και μία πιο cozy διάθεση. Όχι μόνο στις εξόδους, αλλά και στο στυλ. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι πρέπει να ντυθείς υπερπαραγωγή ή να συνδυάσεις σε ένα outfit ρούχα και αξεσουάρ που δεν ταιριάζουν με το σύνολο απλώς για να πεις ότι φόρεσες κάτι πιο γιορτινό. Τις περισσότερες φορές, η απάντηση βρίσκεται στα πιο απλά πράγματα.

Έχεις σκεφτεί πόσα πράγματα βρίσκονται στην ντουλάπα σου; Τόσο από άποψη ρούχων όσο κι από άποψη αξεσουάρ. Κομμάτια που ενδεχομένως να σε περιμένουν καταχωνιασμένα στο πίσω μέρος ενός ραφιού ή κάπου ανάμεσα στις κρεμάστρες που τοποθετούν στη σειρά τις ζακέτες και τα πλεκτά του χειμώνα.



Πώς να ντυθείς κομψά αυτήν την περίοδο χωρίς να χρειαστεί να κάνεις shopping

Όσο κι αν φαντάζει δύσκολο, μπορείς να ντυθείς ωραία, εντυπωσιακά και μέσα στο κλίμα των εορτών, χωρίς να μπεις στη διαδικασία για shopping. Μπορείς να φορέσεις όσα έχεις στην ντουλάπα σου, να κάνεις διαφορετικούς συνδυασμούς, ακόμα και να βρεις τρόπους να ενσωματώσεις στα Xmas outfits όλα όσα κατ’ εξακολούθηση αποφεύγεις.

Όχι, δε χρειάζεται να ντυθείς μέσα στα κόκκινα από πάνω μέχρι κάτω ούτε και να φοράς συνέχεια ugly sweaters για να ταιριάζεις με την εποχή. Γι’ αυτό και στη συνέχεια, έχουμε συγκεντρώσει μερικά outfits που μπορείς να συνθέσεις κατά τη χριστουγεννιάτικη περίοδο για να είσαι γιορτινή και κομψή χωρίς κόπο και έξοδα ανάλογα με αυτά που έχεις στο σπίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

On the hoop: Η πιο sexy τάση φέτος στα κοσμήματα έχει να κάνει με τους «κρίκους»

Ηλεκτρίζονται τα ρούχα σου; 6 τρόποι να το καταπολεμήσεις και να μη νιώθεις πια άβολα

Floral και τον χειμώνα; Οι πιο διάσημοι οίκοι μόδας λένε ναι!