Οδηγός αγοράς: 10 luxury παντελόνια που μπορείς να φορέσεις και σε γάμο

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: 10 luxury παντελόνια που μπορείς να φορέσεις και σε γάμο
Photo credit: Vincenzo Grillo/IMAXTREE.COM

Επέλεξε παντελόνι και θα είσαι η πιο καλοντυμένη καλεσμένη!

Η εποχή των γάμων φέτος δεν λέει να τελειώσει, με τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο να είναι γεμάτοι με Σαββατοκύριακα που θα αφιερώσουμε σε αγαπημένα μας πρόσωπα, για να γιορτάσουμε μαζί τους την πιο ευτυχισμένη μέρα. Το party που ακολουθεί είναι συνήθως και το πιο σημαντικό σημείο για όλους, αφού το φαγητό, το ποτό και ο χορός θα πάρουν σειρά!

Σίγουρα μέχρι στιγμής έχεις ήδη εξαντλήσει τα αποθέματα της ντουλάπας σου και έχεις βάλει πάνω από μία φορά εκείνο το αγαπημένο σου φόρεμα, που είναι τέλειο για μία τέτοια περίσταση. Επομένως, η επόμενη λύση είναι το shopping, ειδικά τώρα που έχουμε ακόμη εκπτώσεις και καθώς βρισκόμαστε στο τέλος τους, οι τιμές είναι ακόμη πιο χαμηλές. Πριν αγοράσεις, λοιπόν, το επόμενο party dress σου, άκου την πρόταση μου και αυτή τη φορά πόνταρε σε ένα παντελόνι.

PANTELONIA-KALESMENH-SE-GAMO-(1).jpg

Είναι η ιδανική εναλλακτική που έχεις στο φόρεμα, άνετο και κομψό, θα σε κάνει να ξεχωρίζεις με την επιλογή σου. Και αν έχεις ήδη αρχίσει τα πώς και τα γιατί, να σου υπενθυμίσω ότι στις συλλογές των αγαπημένων μας brands θα βρεις τεράστια ποικιλία σε βραδινά παντελόνια, με γραμμές που κολακεύουν το σώμα και πάρα πολλά σχέδια για να διαλέξεις. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι φυσικά η ποιότητα. Δεν θέλουμε τίποτα που να θυμίζει casual. Μετάξι, λινό, satin και βαριά βισκόζη είναι μόνο μερικά από τα υφάσματα που μπορείς να επιλέξεις.

Προσωπικά αγαπημένα μου είναι οι wide leg παντελόνες σε έντονο χρώμα, όπως το μπλε και το κίτρινο, αλλά και τα ιδιαίτερα πατρόν, όπως μία λευκή καμπάνα με σκισίματα στο πλάι, που θα βρεις παρακάτω. Συνδύασε το party pants σου με πολύχρωμα mules ή πολυτελή πέδιλα και απογείωσε το styling με ένα ιδιαίτερο πουκάμισο ή top. Ακολούθησε όλα τα παραπάνω βήματα και θα δεις ότι ένα pants outfit μπορεί να γίνει πιο εντυπωσιακό από οποιοδήποτε φόρεμα.

Τα 10 πιο elegant παντελόνια, αν είσαι καλεσμένη σε γάμο: