Βάλε τη φόρμα σου: Τα tracksuit sets είναι η νέα εμμονή της μόδας (και η πιο άνετη)

Ναταλία Κατσακιώρη
Βάλε τη φόρμα σου: Τα tracksuit sets είναι η νέα εμμονή της μόδας (και η πιο άνετη)

Λίγο 80s, λίγο 00s, λίγο η αγάπη μας για την άνεση και οι φόρμες ήρθαν και πάλι στο προσκήνιο.

Το αθλητικό στυλ έχει μπει, πλέον, ακόμη και στις συλλογές των πιο κλασικών, luxury οίκων μόδας, αυτό το έχουμε παρατηρήσει εδώ και αρκετές σεζόν. Και φυσικά έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο και ποιοι ήταν οι άνθρωποι, οι οποίοι κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα το όραμα τους και να εισάγουν τα πιο ακραία athleisure items μέσα σε κλασικές συλλογές. Η Adidas είναι το νούμερο ένα brand που έδωσε το δικό του χώρο και χρόνο στη fashion πλευρά του αθλητικού ντυσίματος και για αυτό έγινε και η εταιρία που κέρδισε τελικά τις μεγαλύτερες συνεργασίες.

Ναι, η Adidas μετρά πολλές συνεργασίες, όπως και οι πολυσυζητημένες σειρές που δημιούργησε με τον Kanye West, αλλά ήταν πραγματικά ηο οίκος Gucci και ο Alessandro Michele, αυτοί που δημιούργησαν τη νέα πραγματικότητα των πραγμάτων. Αυτές τις μέρες, μάλιστα, κυκλοφόρησαν και τα most wanted sneakers του χειμώνα, από το epic show που παρακολουθήσαμε. Και τα κορυφαία fashion girls έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν τα πρώτα πακέτα. H Gucci x Adidas συλλογή καθιέρωσε με κάποιο τρόπο το πάντρεμα του athleisure style με την υψηλή μόδα και ο Demna Gvasalia την επιβεβαίωσε.

Ο Ryan Gosling είναι το νέο πρόσωπο στην καμπάνια της Gucci και γίνεται ο πιο γοητευτικός ταξιδιώτης

unknown_315010671_223562696690572_8946326583406891256_n.jpg

Photo: Instagram Stories/@lucywilliams02

Οι φόρμες είναι η νέα τάση που θα μπορείς να βάλεις φέτοις παντού. Ρίξε μια ματιά στην καμπάνια του οίκου Balenciaga.

Ο Balenciaga ακολούθησε με άλλη μια συνεργασία με την Adidas και έγινε το θέμα της ημέρας με τη νέα του καμπάνια, όπου είδαμε τη Bella Hadid και την iconic Isabelle Huppert. Kαι το hero piece της συλλογής ήταν τα tracksuits, τα γνωστά μας δηλαδή σετ φόρμες. Μιλάμε για το 80s φαρδύ οαντελόνι με λάστιχο και το ασορτί jacket με φερμουάρ, σε oversized γραμμή, που ο Demna συνδύασε ανατρεπτικά με high heels και mini hand bags του οίκου.

1668153782358-310915728-track_suits-(2).jpg
https://www.instagram.com/p/CkfZsu5L7D2

Η Bella Hadid, η Emily Ratajkowski και πολλές άλλες κυρίες, που αγαπούν το updated athleisure style, έχουν ήδη φορέσει το trend σε εμφανίσεις τους, επιλέγοντας φόρμες από την Adidas. Αν, όμως, είσαι σε μία πιο θηλυκή φάση, τότε επέλεξε ένα σετ φόρμες σε βελούδινο ύφασμα, ακολουθώντας το Y2K trend, που επανήλθε επίσης, και το είδαμε εκτός από την all time classic συλλογή της Juicy Couture, και στις δημιουργίες του Tom Ford με πολυτελή βελούδα σε βαθιές αποχρώσεις. Ένα είναι το σίγουρο: ότι η φόρμα σου μπορεί πλέον να σε πάει παντού. Με τα σωστά high heels ακόμη και για ποτό.

Θυμάσαι τα 00s tracksuits; Φέτος επανέρχονται και η Μαρία Σολωμού σου δείχνει πώς να τα φορέσεις