Αυτές είναι οι πιο ζεστές μπότες για το χιόνι που έγιναν το viral trend του χειμώνα

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτές είναι οι πιο ζεστές μπότες για το χιόνι που έγιναν το viral trend του χειμώνα

Δεν χρειάζεται να πας στο βουνό για να βάλεις τις moon boots. Tώρα είναι η στιγμή να φορέσεις τις πιο edgy μπότες του χειμώνα.

Αυτή η άσπρη μέρα που ήρθε επιτέλους, όπως θα ακούς και θα διαβάζεις παντού, δεν θα περιοριστεί δυστυχώς στη χιονόπτωση που θα έχουμε τις επόμενες μέρες, αφού το κρύο προβλέπεται τσουχτερό κατά τη διάρκεια ολόκληρης της εβδομάδας, με το styling να δυσκολεύει. Γιατί μπορεί κάποιοι από εμάς να έχουμε την πολυτέλεια σήμερα να εργαστούμε από το σπίτι, δεν θα ισχύει όμως το ίδιο και τις επόμενες μέρες, όταν ο παγετός θα είναι αισθητός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Και το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις τις ημέρες με κρύο, είναι να εξασφαλίσεις ότι τα πόδια σου θα είναι ζεστά και απόλυτα στεγνά. Για αυτό χρειάζεσαι τις κατάλληλες μπότες.

https://www.instagram.com/p/Cm101_vqW90

Οδηγός αγοράς: Τα μαύρα sneakers είναι τα παπούτσια που θα αντικαταστήσουν τα μποτάκια σου

Moon boots: Ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα τεράστιο για το winter style.

Οι moon boots εμφανίστηκαν στο Instagram feed μας ήδη από πέρυσι. Μιλάμε για τις χοντρές, αδιάβροχες μπότες που θα έχεις σίγουρα χαζέψει στα χειμερινά θέρετρα και τα σαλέ, όταν βρίσκεται σε skiing mood. Λοιπόν, μάντεψε. Οι moon boots έχουν κάνει θριαμβευτικά την εμφάνιση τους και στο street style της πόλης, με πάρα πολλά fashion girls, κυρίως από την Αμερική και τη Σκανδιναβία, να τις έχουν εντάξει στις πρώτες τους επιλογές. Η Miu Miu και η χειμερινή συλλογή για τη σεζόν FW21, όταν ο γνωστός οίκος παρουσίασε τα νέα του looks κυριολεκτικά μέσα στα χιόνια και πρότεινε μεγάλες, puffy και γούνινες μπότες για τα χειμερινά μας outfits. Έτσι το apre ski style κέρδισε αμέσως υποστηρικτές, κάνοντας πολλούς ακόμη οίκους να βάλουν τις moon boots στις συλλογές τους (βλέπε Dior).

https://www.instagram.com/p/CnMsH3kMti4

Οι moon boots έχουν το φοβερό πλεονέκτημα ότι είναι super ζεστές και αδιάβροχες, αφού προορίζονται αρχικά για τις εκδρομές μας σε κάποιο χιονοδρομικό. Ωστόσο, εμείς μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε και στην πόλη, όπως τα αγαπημένα μας Scandi girls, με wide leg τζιν παντελόνια, parachute pants, φόρμες και κολάν, και φυσικά με cozy φούστες και φορέματα, συνδυασμένα με πολύχρωμα καλσόν και oversized πλεκτά. Στην παρακάτω gallery θα βρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι.