Αυτό είναι το στυλ φορέματος που θα γίνει το απόλυτο must της άνοιξης

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτό είναι το στυλ φορέματος που θα γίνει το απόλυτο must της άνοιξης
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Το μόνο φόρεμα που θα πρέπει να μπει στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου είναι πιο θηλυκό από όσο νομίζεις και μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε σωματότυπο. Έτσι απλά!

Αν θέλουμε να ανοίξουμε τη συζήτηση για τα πραγματικά hero pieces τότε η κατηγορία των φορεμάτων θα έρθει σίγουρα πρώτη. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τουλάχιστον ένα στυλ φορέματος για την άνοιξη, γιατί ακόμα και αν δεν είσαι μεγάλη fan τους, η άνοιξη είναι η κατεξοχήν εποχή που θα σε πείσει να υποκύψεις στη γοητεία τους. Τα διάφορα dresses styles έχουν πάρει τη μορφή των καθημερινών uniforms για τις γυναίκες και αυτό γιατί δεν χρειάζεται να φορέσεις τίποτα άλλο πέρα από το αγαπημένο σου φόρεμα και ένα ωραίο πανωφόρι, όπως η καμπαρντίνα σου για να πας κυριολεκτικά παντού.

Από τα μεγάλα, φαρδιά, ρομαντικά φορέματα πέρυσι περάσαμε στα στενά και ultra mini dresses του 2022, με τα τολμηρά cut outs, για να δούμε φέτος ένα άλλο στυλ να μπαίνει στο προσκήνιο. Μια γραμμή που κολακεύει κάθε σωματότυπο και καλύπτει έντονα τα πονηρά σημεία που δεν θέλουμε να χαλάσουν την ισορροπία ενός look.

drape-(5).jpg
drape-(8).jpg

Το ντραπέ είναι η λέξη κλειδί της άνοιξης.

Πήρες μια μικρή γεύση για το στυλ που θα πρωταγωνιστήσει στους δρόμους την άνοιξη ήδη από τον χειμώνα. Τα super models Kendall Jenner και Bella Hadid τόλμησαν το καταπράσινο φόρεμα από τη συλλογή της Victoria Beckham με το ιδιαίτερο ντραπέ σχέδιο στην κοιλιά. Οι fashion editors το ονόμασαν flat tummy dress και μάλλον έχουν δίκιο, αφού ότι ο τρόπος που αγκαλιάζει τη μέση κολακεύει πολύ τη περιοχή, χωρίς να την εξαφανίζει.

https://www.instagram.com/p/CnqXHttq5EH

Αυτό είναι το φόρεμα για επίπεδη κοιλιά που λατρεύουν οι celebrities και έγινε η νέα μεγάλη τάση

Το ντραπέ είναι η νέα αγαπημένη τεχνική των designers και έχει πλέον κατακλύσει τα σχέδια της άνοιξης με τα ντραπέ φορέματα να είναι η πιο θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις. Οι πτυχώσεις που μπορεί κάθε φορά να αγκαλιάσουν και ένα διαφορετικό σημείο του σώματος μας είναι αυτό ακριβώς το στοιχείο, που αναδείκνυε τις καμπύλες και μπορεί να απογειώσει το sexiness χωρίς να αποκαλύψεις στην παραγωγικότητα πολύ δέρμα. Το ντραπέ παίζει με την ψευδαίσθηση, τη θηλυκότητα και ταιριάζει στα ρευστά υφάσματα της άνοιξης. Επένδυσε σε ένα ντραπέ φόρεμα που να ταιριάζει στο στυλ σου και υιοθέτησε την πιο επίκαιρη τάση της σεζόν.