Ποιος είπε ότι το τζιν δεν φοριέται στο γραφείο; Τα 6 καλύτερα office σύνολα για την άνοιξη

Ναταλία Κατσακιώρη
Ποιος είπε ότι το τζιν δεν φοριέται στο γραφείο; Τα 6 καλύτερα office σύνολα για την άνοιξη
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Το τζιν παντελόνι είναι το item που θα σε σώσει και τη φετινή άνοιξη και θα ανεβάσει το πρωινό σου office look σε άλλο επίπεδο. 

Η μόδα δεν έχει πλέον στερεότυπα και το μόνο πράγμα που πρέπει να κατέχεις, για να είσαι στυλάτη και ενημερωμένη, δεν είναι οι τάσεις, αλλά το styling. Δηλαδή να βρεις εκείνο το χρυσό τρόπο να διαχειρίζεσαι τα items που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου, αλλά και τις νέες προσθήκες. Οπότε γιατί να μην αφήσεις άλλο ένα μύθο πίσω σου και να φορέσεις το τζιν παντελόνι σου και στο γραφείο;

DENIM_IN_WORK-(9).jpg

Όπως έχουμε πει πολλές φορές το τζιν παντελόνι είναι το απόλυτο hero piece της άνοιξης, που μπορεί να ενταχθεί με απόλυτη επιτυχία και στα spring looks του γραφείου μας. Το θέμα είναι το πώς θα καταφέρεις να το πλαισιώσεις με τα σωστά κομμάτια, ώστε να μην φαίνεται casual, αλλά απόλυτα προσαρμοσμένο στο περιβάλλον του γραφείου.

Οδηγός αγοράς: Τα floral φορέματα της άνοιξης κυκλοφόρησαν και έχουμε τις 10 πιο stylish επιλογές

Για αυτό επιστράτευσε τα σακάκια, τα πουκάμισα, τις γόβες και τα ενημερωμένα jackets που φοράς ήδη, τα οποία μαζί με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορούν να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό office look. Παρακάτω έχουμε έξι fashion forward προτάσεις για σένα που δεν αποχωρίζεσαι πουθενά το τζιν παντελόνι σου.

Τα 5+1 καλύτερα σύνολα για το γραφείο με τζιν παντελόνι.