Οδηγός αγοράς: Τα άσπρα sneakers είναι το σωστό παπούτσι για κάθε εποχή & έχουμε τα 10 καλύτερα

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα άσπρα sneakers είναι το σωστό παπούτσι για κάθε εποχή & έχουμε τα 10 καλύτερα
Photo Credit: Chiara Marina Grioni/launchmetrics.com/spotlight

Τα καλύτερα σχέδια που θα βρεις στην αγορά τώρα και πρέπει να μπουν στην κορυφή της wish list σου.

Τα sneakers έχουν γίνει συνώνυμα με το καθημερινό μας στυλ. Πάντα θα ευγνωμονούμε το στυλ των «δρόμων», που κατάφερε να μπει στις τάσεις όλων των luxurious brands του πλανήτη και τα έκανε την απόλυτη έκφραση του coolness. Εκτός, όμως, από την άνεση και το πρακτικό κομμάτι των sneakers, αυτό το ζευγάρι παπούτσια συγκεντρώνει και άλλα θετικά χαρακτηριστικά. Ένα από αυτά είναι και η ευκολία με την οποία μπορούμε να τα συνδυάσουμε με τα σύνολα μας, αν φυσικά επιλέξουμε το σωστό χρώμα. Γιατί ωραία τα πολύχρωμα, fun σχέδια αλλά σαν τα λευκά μας sneakers δεν έχει!

white_sneakers-(2).jpg

Το λευκό είναι ένα από τα πιο εύκολα χρώματα της ντουλάπας μας. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα ζευγάρι καθημερινά παπούτσια. Γενικά, το λευκό το αγαπάμε τα τελυταία χρόνια, γιατί μπορεί και προσαρμόζεται σε πάρα πολλά διαφορετικά στυλ. ΑΠό minimal ή εξεζητημένα looks, μέχρι τα Y2K σύνολα μας και τα καθαρά αθλητικά outfits. Προσωπικά, το λευκό θεωρώ ότι δίνει στα sneakers και έναν retro χαρακτήρα, που τα κάνει ακόμη πιο cool. Με ένα ζευγάρι ψηλά, άσπρα καλτσάκια πάνε τέλεια με τις mini φούστες και τα φορέματα μας, τώρα που ο καιρός άνοιξε και δεν χρειαζόμαστε να φοράμε πάντα καλσόν.

Το τζιν φόρεμα θα είναι το hero piece της φετινής άνοιξης και θα φέρει retro αέρα στα σύνολά μας

white_sneakers-(3).jpg

Και φέτος, την άνοιξη/καλοκαίρι του 2023, θα βρεις στα καταστήματα τα all time classic, δερμάτινα sneakers στο γνωστό τεννιστικό στυλ. Μας αρέσουν οι προσθήκες σε χρώμα, όπως τα flashes σε neon κίτρινο, φούξια και πράσινο ή κάποια διαφορετικά κορδόνια. Τα logos είναι επίσης ένα μεγάλο trend στα παπούτσια, που αποτυπώνονται ιδανικά πάνω στα λευκά μας αθλητικά. Τα λεγόμενα δίπατα, δηλαδή τα platformed sneakers, κρατάνε την τάση των 90s ζωντανή, και αν με ρωτάς τα θεωρώ και super άνετα.

Τα τύπου running αθλητικά παπούτσια, θεωρώ ότι είναι η πιο ενημερωμένη επιλογή, αυτό το σχέδιο που λατρεύουν τα Scandi girls και συγκαταλέγεται σίγουρα στα πιο άνετα παπούτσια που έχεις φορέσει. Παρακάτω θα βρεις τις δικές μας αγαπημένες επιλογές.

Editor's choices: