Οδηγός αγοράς: 10 άνετα παντελόνια που θα αντικαταστήσουν το τζιν σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: 10 άνετα παντελόνια που θα αντικαταστήσουν το τζιν σου

Δέκα υπέροχα items που θα ανανεώσουν το στυλ σου την άνοιξη.

Η ποικιλία στη ζωή μας είναι το παν. Σίγουρα μια ρουτίνα και οι αγαπημένες μας συνήθειες μας προσφέρουν ασφάλεια, αλλά τι θα ήταν η καθημερινότητα χωρίς αυτές τις μικρές εκπλήξεις; Πιθανότατα αδιάφορη. Το ίδιο ισχύει φυσικά και στον τρόπο που ντυνόμαστε, γιατί όσο και αν έχουμε συνηθίσει και αγαπήσει τα basics της ντουλάπας μας, πάντα θα αναζητάμε αυτό το μικρό στοιχείο, που μπορεί να μας κάνει να ξεχωρίσουμε. Τα λεγόμενα key items.

Ένα κομμάτι κλειδί αντιπροσωπεύει αυτό που λέει και η ίδια η λέξη. Ένα ρούχο ή αξεσουάρ που θα «ξεκλειδώσει» το στυλ μας και θα κάνει ένα outfit κομψό και stylish χωρίς να χρειαστεί να παιδευτούμε ή να χαθούμε μέσα σε περίεργα combos, μέσα στα οποία θα αισθανόμαστε άβολα. Γιατί όταν φοράς κάτι άβολο, αυτό φαίνεται κατευθείαν και στον τρόπο που στέκεσαι ή που περπατάς. Οπότε για αυτό πολλές από εμάς έχουν κάπως μείνει στην ασφάλεια των κλασικών και δοκιμασμένων ρούχων τους, που λειτουργούν πάντα, όπως για παράδειγμα το τζιν παντελόνι.

pants_spring-(1).jpg

Αυτό είναι το top από τα 00s που επιστρέφει και θα φορέσουμε με τα τζιν παντελόνια της άνοιξης

Φυσικά και λατρεύουμε τα denims! Είναι ένα από τα ρούχα, που δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε μακριά του. Αυτό είναι γεγονός. Αλλά την άνοιξη εκτός από το τζιν και μπλούζα ή τζιν και πουκάμισο ή τζιν και σακάκι, μπορείς να δημιουργήσεις και πολλά νέα ultra fashionable σύνολα με τα παντελόνια της σεζόν. Γιατί όλοι οι σχεδιαστές και τα αγαπημένα μας brands έχουν δώσει τις τελευταίες σεζόν μεγάλη βάση στο κομμάτι του παντελονιού, προσπαθώντας να μας δώσουν αυτές ακριβώς τις εναλλακτικές που ψάχνουμε.

pants_spring-(2).jpg

Τα υφασμάτινα παντελόνια της άνοιξης του 2023 έχουν ενδιαφέρουσες wide leg και baggy γραμμές, χαμηλή αλλά και ψηλή μέση, μεγάλες τσέπες τύπου cargo (ο απόλυτος πρωταγωνιστής των τάσεων στα παντελόνια της σεζόν) αλλά και κάποιες πιο ιδιαίτερες σιλουέτες, όπως τα 70s flared παντελόνια αλλά και κάποια skinny σχέδια που επιστρέφουν σιγά-σιγά. Παρακάτω θα βρεις τις δικές μας αγαπημένες επιλογές για να αφήσεις λίγο στην άκρη το κουρασμένο σου τζιν.

Editor's choices: