5 στυλ φορέματος ιδανικά για τους καλοκαιρινούς γάμους

Ναταλία Κατσακιώρη
5 στυλ φορέματος ιδανικά για τους καλοκαιρινούς γάμους

Καλεσμένη σε γάμο: Τα καλύτερα φορέματα ανεξάρτητα το dress code της βραδιάς.

Δυστυχώς ή ευτυχώς στη χώρα μας οι γάμοι και τα υπόλοιπα parties και events δεν έχουν κάποιο dress code. Που ναι μεν από τη μία πλευρά μπορεί να σου ακούγεται κάπως πιεστικό και παλιομοδίτικο, αλλά πίστεψέ με κάποιες φορές είναι αντίθετα απελευθερωτικό, όταν έχεις εξαρχής κάποια όρια για το πώς πρέπει να κινηθείς ενδυματολογικά. Και αυτό γιατί συχνά συμβαίνει να μην γνωρίζουμε το μέρος, όπου θα χρειαστεί να πάμε όταν είμαστε καλεσμένες σε γάμο (πχ βουνό ή νησί).

Οπότε η πιο καλή επιλογή για όλες μας, που αποδεικνύεται εξίσου stylish και εντυπωσιακή, είναι τα καλοκαιρινά, βραδινά φορέματα. Ένα ελαφρύ jacket στους ώμους ή μία εσάρπα και τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα είναι αρκετά να ολοκληρώσουν το look σου, χωρίς να ταλαιπωρηθείς. Επίσης, πρόκειται για μια επιλογή, πoυ στην περίπτωση που αγοράσεις κάτι καινούργιο, θα το αξιοποιήσεις και θα το φορέσεις ξανά.

8 δημιουργικά σύνολα με πρωταγωνιστή το bra top

Τα 5 φορέματα ιδανικά για τους καλοκαιρινούς γάμους.

Meramidcore: Πούλιες, διαφάνειες και strass. Όλα μαζί δίνουν αυτή την αίσθηση της «γοργόνας» πάνω σε maxi ή και mini θηλυκά φορέματα. Το Mermaidcore είναι μεγάλη τάση και ταιριάζει σίγουρα πολύ σε έναν γάμο δίπλα στη θάλασσα.

wedding_guest_dresses-(4).jpg

Polka dot: Είναι ένα κλασικό print, που θα βρεις όμως σε πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς. Το κόκκινο και το μαύρο είναι σίγουρα το πιο διαχρονικό και ένα φόρεμα με ανάλαφρο, πολυτελές ύφασμα, όπως αυτό που βλέπεις παρακάτω στη φωτογραφία, είναι ιδανικό για έναν καλοκαιρινό γάμο σε κάποιο κτήμα. Αν το έχεις με το styling, συμπλήρωσε το look και με ένα δεύτερο pattern, κάνοντας εφευρετικό mix print. Γιατί όχι;

wedding_guest_dresses-(2).jpg

Maxi saten φόρεμα: Πρώτη διδάξασα η Victoria Beckham. Μην τα ξαναλέμε. Το σατέν είναι ένα ύφασμα που μπορεί να φανεί πολυτελές και glam και στην πιο απλή του εκδοχή. όπως ένα κλασικό slip dress.

wedding_guest_dresses-(6).jpg

Halter neck: Η προσωπική μου αδυναμία και επιλογή για το καλοκαίρι του 2023. Δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy και θηλυκό από ένα τέτοιο δέσιμο στο λαιμό, που αφήνει ακάλυπτα τα χέρια και την πλάτη. Μπορείς να βρεις ένα φόρεμα σε midi ή και maxi γραμμή.

wedding_guest_dresses-(5).jpg

Κρόσσια: Το απόλυτο party dress! Κίνηση και girly, παιχνιδιάρικη διάθεση σε ένα φόρεμα που είναι σαν να χορεύει από μόνο του. Φαντάσου να σηκωθείς και στο dance floor. Προσοχή, βέβαια, στα αξεσουάρ. Δεν θέλουμε το αποτέλεσμα να βγει υπερβολικό.

wedding_guest_dresses-(7).jpg