5+1 καλοκαιρινά looks για το γραφείο με τα αγαπημένα μας high heels

Ναταλία Κατσακιώρη
5+1 καλοκαιρινά looks για το γραφείο με τα αγαπημένα μας high heels
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Strappy sandals και πλατφόρμες μπαίνουν στα καθημερινά μας σύνολα για τη δουλειά.

Ας μην μιλήσουμε άλλο για σανδάλια και ξεκούραστα slippers. Ας κάνουμε μια μικρή ωδή στην αγαπημένη ηρωίδα όλων των εποχών και ας έρθουμε κοντά στην Carrie Bradshaw. Γιατί μόνο εκείνη μπορούσε να καταλάβει την αξία που έχει ένα ζευγάρι high heels ακόμη και μέσα στον καύσωνα.

Μην αρχίσεις αμέσως να σκέφτεσαι ότι απευθύνομαι σε μια πολύ μικρή μερίδα γυναικών, που έχουν την πολυτέλεια να μπορούν να πηγαίνουν σε μια ξεκούραστη δουλειά με δωδεκάποντες γόβες. Γιατί εννοείται πως ούτε και εγώ συγκαταλέγομαι σε αυτή την κατηγορία. Σκέψου, όμως, από την άλλη ότι έχεις πλέον τη δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλά, διαφορετικά σχέδια με άνετα τακούνια και εντυπωσιακές πλατφόρμες, που μπορούν να συμπληρώσουν και το πιο απαιτητικό office look. Οπότε δεν χρειάζεται στην πραγματικότητα να χάσεις τίποτα από το στυλ σου και τη θηλυκότητα, που θέλεις να δώσεις στις εμφανίσεις σου ούτε σε αυτή την απαιτητική εποχή του χρόνου. Γιατί η ζέστη και ο ήλιος κάνει το ντύσιμο -και το styling- πολύ πιο δύσκολο για όλους μας.

Όλοι οι τρόποι να συνδυάσεις σωστά τη μαύρη σατέν φούστα το καλοκαίρι

outfit_office_heels-(4).jpg

Τα δικά μου αγαπημένα ψηλοτάκουνα σχέδια για το καλοκαίρι είναι σίγουρα τα mules και τα clogs με τα χοντρά τακούνια ή τους ξύλινους πάτους. Γιατί δίνουν αμέσως ύψος στα σύνολά μας, ενώ έχουν το πιο ξεκούραστο πάτημα που μπορείς να φανταστείς. Αμέσως μετά έρχονται φυσικά οι πλατφόρμες για όλους τους προφανείς λόγους. Μεγάλη επιφάνεια τακουνιού, μεγάλη άνεση. Τα strappy σανδάλια είναι επίσης μια καλή λύση, γιατί στηρίζουν καλά το πόδι και έχουν το sexy δέσιμο που θέλουμε για τις φούστες και τα φορέματά μας.

outfit_office_heels-(8).jpg

Φυσικά τα kitten heels, που μας ξαναήρθαν από τα 50s και 60s είναι μια retro αλλά super fashionable επιλογή, η οποία ταιριάζει ιδανικά με τις midi φούστες με όγκο αλλά και με τα sophisticated φορέματα που έχουμε όλες στη γκαρνταρόμπα του γραφείου μας. Παρακάτω έχουμε τα καλύτερα outfits για να φορέσεις όλα τα παραπάνω παπούτσια αυτό το καλοκαίρι στο γραφείο.

Τα 5+1 πιο stylish looks για να συνδυάσεις τα καλοκαιρινά σου high heels: