Ιούλιος στην πόλη: 10 σύνολα για να επιβιώσεις του καλοκαιριού με στυλ και άποψη

Ναταλία Κατσακιώρη
Ιούλιος στην πόλη: 10 σύνολα για να επιβιώσεις του καλοκαιριού με στυλ και άποψη

Τα outfits που πρέπει να εντάξεις στον οδηγό επιβίωσης του μήνα.

Μπήκαμε αισίως στον Ιούλιο και είναι η πρώτη μας Δευτέρα μέσα στον πιο καυτό μήνα του καλοκαιριού. Κυριολεκτικά, αφού οι μεγαλύτερες θερμοκρασίες και οι καύσωνες χτυπάνε κατά κανόνα τον Ιούλιο. Και κάπου εδώ πρέπει να κάνω μια εξομολόγηση. Ποτέ μου δεν αγάπησα το καλοκαίρι στην πόλη! Ναι, ποτέ μου! Και αυτό γιατί το καλοκαίρι είναι μια εποχή στην οποία δεν πρέπει να δουλεύουμε, να μπαίνουμε σε μέσα, να είμαστε κολλημένοι στην κίνηση και να περιμένουμε να έρθει το απόγευμα για να σηκώσουμε τα παντζούρια μας, μόλις πέσει ο ήλιος. Είναι η περίοδος που πρέπει να βρισκόμαστε στη θάλασσα ή το βουνό και να απολαμβάνουμε όλα όσα μας προσφέρει η φύση.

july_street_style-(5).jpg

Αλλά επειδή κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό, οι περισσότεροι περιμένουμε τις άδειες του Αυγούστου για να έρθουμε λίγο πιο κοντά στο ελληνικό καλοκαίρι, προσπαθώντας να περάσουμε όμορφα και στην πόλη μας, η οποία ευτυχώς γεμίζει με φεστιβάλ, συναυλίες, θερινά σινεμά και cocktails για να περάσει και ο Ιούλιος λίγο πιο ανώδυνα. Οπότε πρέπει να επιμεληθούμε και το στυλ μας, το οποίο είναι ανάγκη να μπει σε summer mood, ή καλύτερα σε survivor mood, αφού η ζέστη είναι ένας βασικός παράγοντας που δυσκολεύει το ντύσιμό μας.

Οδηγός αγοράς: Τα λινά φορέματα που θα μας κρατήσουν δροσερές το καλοκαίρι

https://www.instagram.com/p/CuNlg5KqZYJ/

Καθώς εμείς, λοιπόν, περιμένουμε την άδεια, στις μεγάλες μητροπόλεις της μόδας έχουμε fashion weeks. Αφού τελείωσαν οι ανδρικές εβδομάδες μόδας, σήμερα είδαμε και την πρεμιέρα της Haute Couture Fashion Week στο Παρίσι. Αλλά εμείς ως γνήσιες fashion hunters είχαμε το βλέμμα μας στραμμένο στο street style και τα καλύτερα looks, που μπορούν να μας δώσουν έμπνευση για τα δικά μας outfits μέσα στον Ιούλιο.

july_street_style-(11).jpg

Καλοκαιρινά φορέματα με χρώμα, fishnets, πέδιλα και mules με ιδιαίτερα τακούνια, denim, βερμούδες συνδυασμένες με office loafers και όλες οι τάσεις των 00s παρέλασαν ήδη στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει το δικό μας δεκάλογο -aka τα 10 κορυφαία looks που θα μας βοηθήσουν να περάσουμε με στυλ και coolness έναν ακόμη Ιούλιο στην πόλη.

Ακολουθούν τα 10 must σύνολα του μήνα: