Upside down: Φέτος θα βάλουμε το μπικίνι μας ανάποδα - Η ανατρεπτική τάση στα μαγιό του 2023

Ναταλία Κατσακιώρη
Upside down: Φέτος θα βάλουμε το μπικίνι μας ανάποδα - Η ανατρεπτική τάση στα μαγιό του 2023

Upside down, boy you turn me! Είναι η τάση στα μαγιό που αγαπούν όλες οι celebrities και απαιτεί μόνο ένα μικρό trick για να την υιοθετήσεις.

Κάθε καλοκαίρι έχουμε πολλές νέες τάσεις σε μαγιό, με τα resort wears να έχουν γίνει πλέον ένα μεγάλο κομμάτι της βιομηχανίας της μόδας και όχι άδικα, αφού οι διακοπές μας είναι κατεξοχήν η περίοδος κατά την οποία θέλουμε να είμαστε stylish και εντυπωσιακές. Αλλά όλες αυτές οι νέες τάσεις απαιτούν φυσικά και ένα αντίστοιχο budget. Να κάνεις δηλαδή και κάποιο shopping, για να μπορέσεις να δοκιμάσεις τα νέα trends και να αποφασίσεις ποιο είναι αυτό που ταιριάζει στο σώμα και την αισθητική σου, για να το προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Φέτος, όμως, έχουμε και μια τάση που τα περισσότερα αγαπημένα μας fashion girls φοράνε ήδη από πέρυσι, και δεν χρειάζεται να δώσεις ούτε ένα ευρώ! Μόνο να δέσεις λίγο διαφορετικά το μπικίνι σου. Το upside down bikini, δηλαδή το ανάποδο μπικίνι, έρχεται να κάνει λίγο πιο sexy το κλασικό shape του αγαπημένου μας μαγιό με ένα απλό, ανάποδο δέσιμο.

Οδηγός αγοράς: 10 εντυπωσιακές πετσέτες θαλάσσης που θα κάνουν matching με τα μαγιό σου

https://www.instagram.com/p/Ctbex9vrl3G/

The Kardashians -Jenners vibes: το ανάποδο μπικίνι έχει κατακτήσει το καλοκαίρι μας.

Την επιρροή της οικογένειας Kardashian -Jenner στην παγκόσμια μόδα την ξέρουμε όλοι και δεν θα ήθελα να κάνουμε άλλη μια ανάλυση για το λόγο που το κοινό λατρεύει να τις μισεί. Η Kendall Jenner και η Kourtney Kardashian υπήρξαν από τις πρώτες κυρίες του Instagram που μας έδειξαν το ανάποδο δέσιμο του μπικίνι. Μιλάμε για ένα απλό styling trick, με το γνωστό μπικίνι τριγωνάκι, που χρειάζεται μόνο να γυρίσουμε ανάποδα και να δέσουμε αντίστοιχα ανάποδα τα straps του (το μέρος που περνάει το κορδόνι δηλαδή έρχεται στο εσωτερικό του στήθους μας). Τι πετυχαίνουμε με αυτό; Ένα πιο βαθύ cut out στο στήθος και ένα ακόμη πιο sexy ντεκολτέ.

upsidedown_bikinitrend-(4).jpg

Τι χάνουμε; Σίγουρα ένα κομμάτι της στήριξης στο στήθος μας, αφού ουσιαστικά η πλευρά που κρατά το στήθος σταθερό έρχεται στο πλάι. Σίγουρα καλό θα ήταν πρώτα να το δοκιμάσεις στο σπίτι, για να δεις αν τελικά σε βολεύει, αλλά αν κρίνουμε από το παράδειγμα της Ashley Graham, που υιοθέτησε το trend, τότε ένα καλό δέσιμο μπορεί να εξυπηρετήσει και τα curvy κορίτσια ή τα κορίτσια με μεγάλο στήθος.

https://www.instagram.com/p/CKpX-GSl_Id/

Instagram inspo: