Τα 5 σύνολα για να φορέσεις το μπικίνι σου αντί για top στην πόλη -Αν όχι τώρα, τότε πότε;

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 5 σύνολα για να φορέσεις το μπικίνι σου αντί για top στην πόλη -Αν όχι τώρα, τότε πότε;

Αν δεν πας παραλία, τότε φέρε την παραλία στην πόλη. Φόρα το μπικίνι σου!

Τα bra tops είναι τάση εδώ και αρκετούς μήνες. Ήδη από το χειμώνα, μετά το χαμό που έκαναν τα crop tops σε κάθε εκδοχή, τα trends αποφάσισαν να γίνουν ακόμη πιο ακραία και να κοντύνουν και άλλο τα μπλουζάκια μας. Να τα φέρουν ακριβώς κάτω από το στήθος μας. Ακριβώς δηλαδή όπως τα σουτιέν μας. Για αυτό και τα ονομάσαμε bra tops. Μιλάμε για μία τάση με πολλαπλές επιρροές από τη μόδα των 00s, που έχει γίνει η αγαπημένη όλων των σχεδιαστών και των Gen Zers αυτή την περίοδο. Θυμάσαι τις pop stars τη δεκαετία του 2000; Τα εσώρουχά τους ήταν must σε κάθε εμφάνισή τους επάνω αλλά και κάτω από τη σκηνή με τη Christina Aquilera να είναι το καλύτερο παράδειγμα αυτής της sexy αισθητικής.

https://www.instagram.com/p/CtoH34EoikF/

Καθώς, λοιπόν, βρισκόμαστε μέσα στο καλοκαίρι και διανύουμε τον πρώτο καύσωνα της χρονιάς, τι είναι αυτό που θα μπορούσε να φορεθεί στην πόλη αντί των bra tops; Μα φυσικά το μπικίνι μας, αφού πρακτικά μιλάμε σχεδόν για το ίδιο item. Αν θέλεις να φέρεις μια θαλασσινή, statement νότα στα καθημερινά σου looks, τότε επιστράτευσε τα αγαπημένα σου μπικίνι και τόλμησε να τα φορέσεις αντί για μπλούζα.

Smocked dress: Η Kendall Jenner με το φόρεμα που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο

https://www.instagram.com/p/CucRLHbIgVM/

Οι υπόλοιπες τάσεις του καλοκαιριού είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να φορέσεις το μπικίνι σου αντί για top, μιας και τα διάφανα, naked dressses κάνουν το τέλειο matching με ένα ωραίο πολύχρωμο μπικίνι από μέσα. Το ίδιο ισχύει και για τα fishnet αλλά και τα crochet υλικά. Η λογική του να φοράμε κάτι που στην πραγματικότητα αποκαλύπτει -παρά καλύπτει- τη γυναικεία σιλουέτα, είναι ότι πιο σύγχρονο και σημερινό. Είναι επίσης και απελευθερωτικό και σίγουρα οπλίζει κάθε γυναίκα με αυτοπεποίθηση, ώστε να παίξει με την ψευδαίσθηση του γυμνού δέρματος και να απογειώσει το sexiness.

Παρακάτω έχουμε πέντε σύνολα από τους δρόμους της πόλης για να πάρεις έμπνευση και να τολμήσεις να φορέσεις το μπικίνι σου από το πρωί μέχρι το βράδυ.

5 outfits που θα σου δώσουν το inspo που ψάχνεις: