Μαγιό + cover ups: Οι καλύτεροι συνδυασμοί για τα μπάνια του Σαββατοκύριακου

Ναταλία Κατσακιώρη
Μαγιό + cover ups: Οι καλύτεροι συνδυασμοί για τα μπάνια του Σαββατοκύριακου

Ετοιμάζεσαι για εξόρμηση στη θάλασσα; Τα beach looks που θα δημιουργήσεις με τα μαγιό και τα cover ups που έχεις στη ντουλάπα σου.

Σαράντα βαθμοί και τα σχετικά. Και μετά από μία εβδομάδα με πολύ έντονη ψυχολογία για όλους μας, κάποιοι θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας μέσα στο καλοκαίρι και να κάνουμε μια βουτιά στη θάλασσα που θα ξεπλύνει από πάνω μας την ένταση. Μας αξίζει μία μικρή ανάπαυλα, καθώς μετράμε αντίστροφα για την άδεια. Αν πάλι είσαι ήδη σε διακοπές, τότε τα επόμενα tips είναι για σένα και θα σου δώσουν κάποιους νέες, φρέσκους συνδυασμούς για το επόμενο μπάνιο σου, δείχνοντάς σου πώς να συνδυάσεις τα μαγιό σου με τα cover ups που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου.

Η πιο απλή λύση είναι πάντα να ρίξεις πάνω σου ένα oversized t-shirt του φίλου σου, που θα καλύψει το μαγιό και το σώμα σου. Και να σου πω ότι ούτε αυτό με βρίσκει αντίθετη, αν είναι ότι καλύτερο νιώθεις ότι μπορείς να φορέσεις και μαζί του νιώθεις άνετα στην παραλία. Αλλά αν από την άλλη έχεις λίγη παραπάνω διάθεση για frosting, τότε θα πάρεις το καλύτερο inspo από τα looks που ακολουθούν. Το κάθε ένα από αυτά έχει σαν βάση του ένα μπικίνι, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις ανάλογα με το στυλ του και με το αντίστοιχο cover up, για να έχεις το πιο stylish αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/Cur-JEcLbvP/

Γιατί τι θα ήταν το καλοκαίρι μας και οι διακοπές μας χωρίς τα beach parties και τα ποτά στην παραλία, χωρίς ένα ρομαντικό φαγητό δίπλα στη θάλασσα σε ένα ταβερνάκι, χωρίς ένα αέρινο look να μας συντροφεύει. Τα beach outfits για μένα είναι ότι πιο σημαντικό θα έχεις μαζί σου στις διακοπές, γιατί αν το σκεφτείς, αυτά είναι και τα ρούχα με τα οποία θα είσαι το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας σου, αν όχι όλη την ημέρα. Τα sheer φορέματα, τα crochets, τα σορτσάκια και τα retro 70s παντελόνια είναι μόνο κάποια από τα cober ups που θα δεις παρακάτω.

7 δροσερά looks για να φορέσεις στον καύσωνα

Μαγιό + cover ups: Τα καλύτερα του Σαββατοκύριακου.

Μπικίνι με sparkly λεπτομέρειες + knitted, πολύχρωμη φούστα

swimwears_coverups-(5).jpg

Διάφανο ρομαντικό φόρεμα με λουλούδια + λευκό μπικίνι

swimwears_coverups-(2).jpg

Glossy μπικίνι σε metallic ύφασμα + mini τζιν φούστα σε άσπρο χρώμα

swimwears_coverups-(7).jpg

Vichy retro μπικίνι + crochet σορτσάκι

swimwears_coverups-(3).jpg

One shoulder μπικίνι σε basic απόχρωση + ριγέ λινή παντελόνα

swimwears_coverups-(4).jpg

Printed monogrammed μπικίνι + λευκό τζιν σορτσάκι

swimwears_coverups-(6).jpg